Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Twrp den EU rom atınca fastboot ekranında kalıyor, sonra tekrar china rom atmak zorunda kalıyorum çıkamadım işin içinden. Yukarda yazanları bir deneyeceğim artık olur inşallah.
elikathesaver hocam ellerinize sağlık. Sanki biraz karışık yazılmış gibi... Normal rom kurulumu yapılacak ama tek fark format data sonrası direk rom dosyasını telefona atıp kurmak yerine reboot recovery yapılıp advanced wipe'tan 4 wipe yapılıp rom kurulacak. Doğru mudur yoksa kaçırdığım başka bir şey var mı?
benim açtığım ilk konu, tam olarak dediğim gibiyim, işin çömeziyim.
ama bu sorunu dibine kadar çektim, gerçek manasıyla onlarca kişiyle mesajlaştım, 2 TAM gün uğraştığım bilgileri haplaştırmaya çalıştım, kesinlikle hatalar vardır, ama neresinde ben göremedim, söylerseniz düzenlerim
Her ıkı arkadaşında ilgisine çok teşekkür ederim, Yukardaki mesajınızda Twrp yi bir şekilde kurun derken, Hangi linkteki Twrp nin kurulması gerekiyor bunun linkinide nokta atışı verirseniz seviniriz....
Masik X linkinide ilgli arkadaşlar içinde verirseniz çok iyi olur
yukarda bir şekilde kurulan Twrp haricinde 1227 nolu son sürüm Twrp nin *.img uzantılı dosyasınımı telefona atacaklar bunun bilgisinide net verirmisiniz , yani telefonda iki farklı *.img mi olması gerekiyor burayı biraz netleştirirmisiniz... her şey için elinize sağlık
bu konu cidden baş belası bir konu ve bundan dolayıda iki yöntemide sağlık bir şekilde adım adım ve link vererek anlatmakta fayda var...
anlıyorum sorunu. şöyle ki twrp ile giriş yaptınız ve romu attınız diyelim. bu noktada twrp geçici bir araç gibi. siz o "geçici" araç içerisindeyken onu kalıcı yapmak için "aynı" twrp dosyasının image dosyasını atıyorsunuz bu sefer, dediğiniz gibi o dosya eksik. ekleyeyim hemen. ben araçla değil de manuel kurduğum için herkeste var gibi yazmışım. aklım karışmış, oysa burda installer vermiştim
Bütün sürücüler yüklü olmasına ragmen bir türlü twrp yüklenmiyor twrp sürümlerinin hepsini bat dosyasından denedim olmadı Çin global romun en son versiyonu yüklü yardım edin arkadaşlar
Arkadaşlar bende fastboot ta takılı kalanlardanım. şuan telefonumda çin 10.2.2 romu var. İlk sayfadaki çin 10.2.1 yükleyip sonra eu 10.2.1 yükleyip sonrada 10.2.2 veya daha üst sürümemi güncellemem gerekir. Çin 10.2.2 den 10.2.1 e düşerken sorun çıkar mı. Veya zaten şuan gösteriliyor telefonda çin 10.2.2 var doğrudan eu 10.2.2 ye geçebilir miyim?
Arkadaşlar bende fastboot ta takılı kalanlardanım. şuan telefonumda çin 10.2.2 romu var. İlk sayfadaki çin 10.2.1 yükleyip sonra eu 10.2.1 yükleyip sonrada 10.2.2 veya daha üst sürümemi güncellemem gerekir. Çin 10.2.2 den 10.2.1 e düşerken sorun çıkar mı. Veya zaten şuan gösteriliyor telefonda çin 10.2.2 var doğrudan eu 10.2.2 ye geçebilir miyim?
Bütün sürücüler yüklü olmasına ragmen bir türlü twrp yüklenmiyor twrp sürümlerinin hepsini bat dosyasından denedim olmadı Çin global romun en son versiyonu yüklü yardım edin arkadaşlar
Harbiden puzzle gibi hocam.Keşke bi resmi rom çıksaydı bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdık.Ah Xiaomi ah demeyeceğim ah aklımız ah...Ne diye alırsın global olmayan telefonu?
Harbiden puzzle gibi hocam.Keşke bi resmi rom çıksaydı bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdık.Ah Xiaomi ah demeyeceğim ah aklımız ah...Ne diye alırsın global olmayan telefonu?
Katılmıyorum şahsen , uygun olmasının sebebi bu zaten , 1600 tl ye daha iyisini birak almayı casper giriş seviyesi bile alınmıyor artık
güncelleme yapmayacaksınız 6 ayda yılda bir yeterli , 10.2.2.0 kullanan biri için 10.3.1.0 hiç bir anlamı yok , bu telefon böyle birde çinm romuna dönenlerde var bu sorun ben hiç çin romu kurmadım telefona gayette düşürdüm çıkartım sürümü beta stabil gezdim bu dediklerinizin hiç biri olmadı ,
twrp kuramayıp çin kuralım diyenlerde bu sorun oluyor malesef ,
ancak twrp bir şekilde açtıysanız wipe yapıp data store hariç magisk x kurun dedim düzeliyor kısaca böyle ,