Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim açtığım ilk konu, tam olarak dediğim gibiyim, işin çömeziyim.
ama bu sorunu dibine kadar çektim, gerçek manasıyla onlarca kişiyle mesajlaştım, 2 TAM gün uğraştığım bilgileri haplaştırmaya çalıştım, kesinlikle hatalar vardır, ama neresinde ben göremedim, söylerseniz düzenlerim
edit: ilk "rehber"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlıyorum sorunu. şöyle ki twrp ile giriş yaptınız ve romu attınız diyelim. bu noktada twrp geçici bir araç gibi. siz o "geçici" araç içerisindeyken onu kalıcı yapmak için "aynı" twrp dosyasının image dosyasını atıyorsunuz bu sefer, dediğiniz gibi o dosya eksik. ekleyeyim hemen. ben araçla değil de manuel kurduğum için herkeste var gibi yazmışım. aklım karışmış, oysa burda installer vermiştim
Hocam yani twrp kalıcı yapmak için ilk twrp kurduğumuzda hafızaya twrp dosyasını atıp. Twrp ile bidaha mi flashlayacagiz. twrp yi twrp ile kurucaz yani
Arkadaşlar Çin rom yüklemeye çalışıyorum mi flash ile ama belki yarım saati geçti hala success yazmadı miflashda takılı mi kalmış acaba? Süre ilerliyor
Evet clean all seçili mi flaşhi actim Çin romu dosyasından çıkarıp mi flaş la seçtim gördü telefonu flash dedim ve yeşil bar dolmaya başladı. Doldu ve oylelece kaldı.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün sürücüler yüklü olmasına ragmen bir türlü twrp yüklenmiyor twrp sürümlerinin hepsini bat dosyasından denedim olmadı Çin global romun en son versiyonu yüklü yardım edin arkadaşlar
Bildiğim kadarıyla şu an twrp işe yaramayacaktır. İlk önce bootloop'a (fastboot ekranında takilmamiş) düşmemiş halde olan bir telefonu sizin fastboot a almanız lazım. Bunun için de ilk önce kendi bir orjinal çin romunu mi flashtan flashlamalisiniz.
Evet clean all seçili mi flaşhi actim Çin romu dosyasından çıkarıp mi flaş la seçtim gördü telefonu flash dedim ve yeşil bar dolmaya başladı. Doldu ve oylelece kaldı.
Bildiğim kadarıyla şu an twrp işe yaramayacaktır. İlk önce bootloop'a (fastboot ekranında takilmamiş) düşmemiş halde olan bir telefonu sizin fastboot a almanız lazım. Bunun için de ilk önce kendi bir orjinal çin romunu mi flashtan flashlamalisiniz.
Bütün miflash sürümleri ile 2 3 tane Çin rom yükledim malesef yüklenmiyor. Son çare telefonu aldığım kişiyle iletişim kurdum onlarda cihazlar varmış onunla kurtarmayı deneyecekler