Rom Mi 8 MİUİ 10.0.6.0 Güncelleme

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
bende mi 8 var xiaomi.eu 10.0.5.0 stable sürüm yüklü.şimdi en.miui.com dan global stock romu 10.0.2.0 yükleyeceğim.aslında twrpden yapmayı düşünüyordum fakat daha önce yaptığımda bootloop oldu.şimdi xiaomitool ile denemek istiyorum.anti roll back olayına kapılırmıyım? teknik olarak versiyon düşürmüş olacağım.biraz baktım ama net bilgiye ulaşamadım.şimdiden vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim
Şuana kadar hiç sürüm düşürmedim o yüzden net birşey söyleyemem fakat o programı kullanıp brick edeni daha duymadım muhtemelen sıkıntı çıkmaz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Haklısınız hocam ama her zaman her telefonun eksiği oluyor. 4 4lük bir tane bile telefon yok he param olsaydı zaten mi 8in yüzüne bakamazdım gidip oneplus 6 alırdım ya da 6T çıkacak onu alırdım şu güne kadar hız ve pil ömrü konusunda tüm telefonları ezer geçer . (Oneplus 5 kullandım)

Elbette hatalar olbilir kul yapısı sonuçta ama bu sayılan şeyler malesef gözle görülebilir özellikler. Arka planda yaşanan istisnai şeylere ait hatalar değil ki? Misalen söylüyorum bu yazılım yapılırken whatsaptan instagramdan test mesajları yollamıyorlar mı? Milyarca kullanıcıs olan bu ana uygulamalar eminim ki ilk test edilen şeyler. Bu da bana bu kadar önemli uygulamalara ait xiaominin sergilediği ya da sergilemediği özeni gösterir. Bilmiyorum belki de çok büyük beklentiyle aldık ondan mı her sorun batıyor anlamıyorum.
Türkiye'de belki de bugüne kadar en büyük ve en hızlı yayılan viral reklama sahip telefon xiaomi. Düne kadar çoğu kişi bilmiyordu. Sonra sokaktaki çocuk bile övmeye başladı. Tamam çok hızlı, şarjı çok iyi vs. Peki ya diğerleri? Ya ben 1 aydır müzik dinleyemiyorum arabada ve spotifya boş yere para ödüyorum. Eu.Miui de yüzlerce kişi confirm ettiği halde tek bir cevap bile verilmiyor.

Bekliyoruz bakalım. Başka da yapacak bir şey yok gibi zaten.

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Haklısınız hocam ama her zaman her telefonun eksiği oluyor. 4 4lük bir tane bile telefon yok he param olsaydı zaten mi 8in yüzüne bakamazdım gidip oneplus 6 alırdım ya da 6T çıkacak onu alırdım şu güne kadar hız ve pil ömrü konusunda tüm telefonları ezer geçer . (Oneplus 5 kullandım)

Veysel kardeşim sen one plus şarz konusunda xaomiyi ezer geçerdi diyosun ama bir şeyi atlıyosun kardeşim one plus bir kere stock android yani saf android kullanıyo tabiki şarzı daha iyi gider xaominin kendisi gibi kullanıcılarına özel ve firmanın kendine özel bir arayüz yazılımı yokki adamların yani one plus fitması,google firması ne yazılım yapmışsa alıyo onu koyuyo telefona kendisinin ekstra yaptığı şeyler yokki kardeşim öyle yazılım olarak, eee dünyadaki akıllı telefon kullanıcılarının çoğuda stock androidi yani saf ekstrem özellikleri olmayan sade arayüzleri sevmiyo kardeşim kaldıki xaomide miui arayüzü ve yazılımı değilde one plus firması gibi saf android yazılımı kullansa telefonlarında emin ol one plus dahil bir çok telefon xaominin yanına yaklaşamaz ki şu miui yazılımıyla ve arayüzüyle bile xaomi bir çok hız testi platformunda ve testlerde one plusu geçiyo youtupa yaz araştır bak çok hız testi karşılaştırması var ve bende one plus kullandım ayrıca ama telefondaki o sade hiç bir albenisi olmayan googlenin kopyası bir arayüzle karşılaşınca telefonu sattım hemen one plusın menüsü aynen general mobilin telefonlarındaki aynı googlenin saf android arayüzü gibiydi gördüğümde bu ne dedim başımdan aşşağı kaynar sular döküldü yıl olmuş 2018 one plus hala kendi arayüz yazılımını yapmaktan aciz zaten dünyadaki satış rakamlarıda ortada insanların çoğu zaten xaomi telefonlarını miui arayüzünü ve stabilitesini sevdiği için rağbet edip alıyolarlar one plus satış rakamlarında xaominin yanına bile yaklaşamıyo he one plus kötü telefonmu kesinlikle hayır malzeme kalitesi olarak çok iyi bir cihaz tek eksiği yazılımı ve arayüzü bence acilen saf androidden yani google kopyasından kurtulmaları lazım ve kendine özel bir arayüz ve yazılım yapmaları lazım,işin özeti one plusta kasa var donanım var ama içi boş bir yazılım bana göre.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
İlk kez sizden duyuyorum. Ayrıca rus romuna global güncelleme gelmesi zaten imkansız

Ben de Rus ROM'undan direk Global'e geçiliyor diye duymuştum, hatta burada Rus ROM'u kullanan bir kaç kişiye özel mesaj attım test etmeleri için ama geri dönüş olmadı. Garip...

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Ben de Rus ROM'undan direk Global'e geçiliyor diye duymuştum, hatta burada Rus ROM'u kullanan bir kaç kişiye özel mesaj attım test etmeleri için ama geri dönüş olmadı. Garip...
Kardeşim benim mi 8 telefonumdada rus romu vardı ve unlock yani kilidi açık geldi bana bende hepsi buradan aldım telefonu ve ota üzerinden bana 3 kere miui güncellemesi geldi yani global kararlı olan rus romları ota üzerinden güncelleme alıyo kardeşim.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Değişiklikleri sormuştuk ama heralde kimse görmedi geçenlerden daha. Araştırdım ve sonuç:

10.0.6.0 ile hala bildirimin 1 fazla gösterilmesi sorunu çözülmemiş. Ben daha bir şey demiyorum.

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
Bende halen yok :(

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Sizin cihazınızın romu global mi çin mi? Bu güncelleme çin işin zaten. Henüz bizde de yok. Sadece çindeki güncellemede sorunlar çözülmüşse bizdeki güncellemede de çözlür umuduyla ne değiştiğini öğrenmeye çalışıyorduk.

Maalesef gördüğüm kadarıyla ne bildirim sorunu çözülmüş ne de ikon sorunu. Aynı tas aynı hamam.

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Kardeşim benim mi 8 telefonumdada rus romu vardı ve unlock yani kilidi açık geldi bana bende hepsi buradan aldım telefonu ve ota üzerinden bana 3 kere miui güncellemesi geldi yani global kararlı olan rus romları ota üzerinden güncelleme alıyo kardeşim.

Bende de Rus romu var ama bana hiç güncelleme gelmedi hala 9.5 global a çevirmeyi düşünüyorum direk sistem güncellemesi ekranında paket seç diyip güncellesem manual dosyayı indirip sıkıntı olurmu acaba burda bir arkadaş yüklemiştir galiba bu şekilde

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Bende de Rus romu var ama bana hiç güncelleme gelmedi hala 9.5 global a çevirmeyi düşünüyorum direk sistem güncellemesi ekranında paket seç diyip güncellesem manual dosyayı indirip sıkıntı olurmu acaba burda bir arkadaş yüklemiştir galiba bu şekilde

Bak kardeşim şöyle anlatayım sana bende teli hepsiburadadan aldım bana unlock olarak yani kilidi açık ve global kararlı rus romu yüklü olarak geldi 9.5.14.0 sürümü.Ama ben telefonum rus romundayken yani 9.5.14.0 sürümündeyken kendim manuel olarak rom indirip telefona yüklemedim bana ota üzerinden güncelleme geldi, ilk gelen güncelleme sürümü miui 9.6.4 sürümüydü kardeşim, belli bir aradan sonrada bana tekrar ota üzerinden bir güncelleme daha geldi oda miui 9.6.7 sürümüydü kardeşim.En son gene ota üzerinden bana miui 10 sürümü geldi ama ben temiz bir kurulum olsun diye geldiği gibi hemen miui 10 güncellemesini indirmedim önce telefona format attım fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ondan sonra tekrar ayarlardan telefon hakkında kısmına gelerek tekrardan güncelleme sorgulaması yaptırdım malesef bu seferde ota üzerinden miui 10 güncellemesi gözükmedi bende, ondan sonra bende miuinin resmi rom indirme sayfasından miui 10 global kararlı sürümünü manuel olarak telefona indirdim sonra güncelle sayfası kısmından güncelleme paketi seç adımından zip halinde inmiş miui 10 dosyasını seçtim sonra telefon kendi kendine miui 10 güncellemesini sorunsuz bir şekilde telefona kurdu kardeşim.Yani demem oki ben direk rus romu kuruluyken telefonda manuel olarak kendim rus romu üzerine kurulum yapmadım bana ota üzerinden gelen iki adet rom güncellemesi üzerine 3 romu ben kendim manuel olarak kurdum kardeşim,şimdi sen benimkide rus romu bana niye ota üzerinden güncelleme gelmedi diyosun onu ben bilemicem artık kardeşim onu xaomi firması bilir sen xaomihe bence detaylı bir şekilde sorununu anlatarak bir mail at kardeşim muhakkak sana geri dönüş yapacaklardır kardeşim.

Üst Alt