Rom Mi 8 MİUİ 10.0.6.0 Güncelleme

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bak kardeşim şöyle anlatayım sana bende teli hepsiburadadan aldım bana unlock olarak yani kilidi açık ve global kararlı rus romu yüklü olarak geldi 9.5.14.0 sürümü.Ama ben telefonum rus romundayken yani 9.5.14.0 sürümündeyken kendim manuel olarak rom indirip telefona yüklemedim bana ota üzerinden güncelleme geldi, ilk gelen güncelleme sürümü miui 9.6.4 sürümüydü kardeşim, belli bir aradan sonrada bana tekrar ota üzerinden bir güncelleme daha geldi oda miui 9.6.7 sürümüydü kardeşim.En son gene ota üzerinden bana miui 10 sürümü geldi ama ben temiz bir kurulum olsun diye geldiği gibi hemen miui 10 güncellemesini indirmedim önce telefona format attım fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ondan sonra tekrar ayarlardan telefon hakkında kısmına gelerek tekrardan güncelleme sorgulaması yaptırdım malesef bu seferde ota üzerinden miui 10 güncellemesi gözükmedi bende, ondan sonra bende miuinin resmi rom indirme sayfasından miui 10 global kararlı sürümünü manuel olarak telefona indirdim sonra güncelle sayfası kısmından güncelleme paketi seç adımından zip halinde inmiş miui 10 dosyasını seçtim sonra telefon kendi kendine miui 10 güncellemesini sorunsuz bir şekilde telefona kurdu kardeşim.Yani demem oki ben direk rus romu kuruluyken telefonda manuel olarak kendim rus romu üzerine kurulum yapmadım bana ota üzerinden gelen iki adet rom güncellemesi üzerine 3 romu ben kendim manuel olarak kurdum kardeşim,şimdi sen benimkide rus romu bana niye ota üzerinden güncelleme gelmedi diyosun onu ben bilemicem artık kardeşim onu xaomi firması bilir sen xaomihe bence detaylı bir şekilde sorununu anlatarak bir mail at kardeşim muhakkak sana geri dönüş yapacaklardır kardeşim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah sağolasın kardeş

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Eyvallah sağolasın kardeş

Rica kardeşim, bu arada aklıma gelmişken kardeşim senin telefonun bölge ayarlarında hangi ülke seçili???

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Mi8 yavaş yavaş düzelerek daha da iyileşiyor anladığım kadarıyla,umarım diğer kullanıcılar içinde en yakın zamanda tüm sorunlar çözülür.

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Mi8 yavaş yavaş düzelerek daha da iyileşiyor anladığım kadarıyla,umarım diğer kullanıcılar içinde en yakın zamanda tüm sorunlar çözülür.
Kardeşim aslında her yeni çıkan yazılımın yada telefonun ufak tefek sorunları olur ve zamanla yeni yazılım güncellemeleriyle bu sorunlar düzeltilir yeterki bu sorunlar kronikleşmiş yani devamlı tekrar eden sorunlar olmasın kardeşim mesela LG telefonlarda olduğu gibi yoksa telefonlar fiziksel sorunlar haricinde yazılımsal olan tüm sorunların çaresi vardır.Sadece şuan benim gördüğüm mi 8 lerdeki en büyük sorun şarz süresi olayı, mi 8 in şarz süresi beklentilerin altında kaldı biraz kardeşim eğer bu şarz süresi kronik bir sorun değilse mi 8 lerde tahminimce bu yazılımsal olarak düzelecek bir sorun, onun haricinde şuanda piyasadaki en iyi iki telefon bana göre iphone x ve mi 8 bence boşuna çinin iphonu demiyolar mi8 e.Açık konuşayim eğer piyasada mi8 olmasaydı ben gidip Huwei p20 pro almayı düşünüyodum ama baktım ki huawei firması 2017 yılında çıkan mate 10 prodaki kirin 970 işlemcisini 2018 yılındaki çıkardığı p20 pro yada koymuş yani yeni nesil işlemci koycana geçen senenin işlemcisini koymuş ve fiyatını çok uçuk koymuş ben niye gidipte eski bir işlemcili telefona para vereyim diyerekten gittim yeni nesil işlemcili 2018 çıkışlı mi8 aldım, sonuçta kirin 970 işlemcisi snapdragon 835 ölçeğinde bir işlemci eee snapdragon 845 işlemcili mi 8 üstelik daha uygun fiyatlıyken gidipte okadar para eski işlemcili bir telefona verilmez dedim mi 8 aldım.

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Rica kardeşim, bu arada aklıma gelmişken kardeşim senin telefonun bölge ayarlarında hangi ülke seçili???

Türkiye seçili

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Türkiye seçili

Kardeşim telefonunu fabrika ayarlarına dönder arkasından ayarlar ek ayarlar bölümünden bölge ayarını hindistan yap arkasından güncelleme sayfasından yeni güncelleme varmı diye sorgulat bana güncellemeler ota üzerinden öyle geldi kardeşim bölge ayarım benim hindistandı halada öyle kullanıyorum bu dediğimi muhakkak uygula kardeşim inşallah güncelleme alacak telefonun bu arada telefonun kilidi açık değilmi kardeşim.

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Kardeşim telefonunu fabrika ayarlarına dönder arkasından ayarlar ek ayarlar bölümünden bölge ayarını hindistan yap arkasından güncelleme sayfasından yeni güncelleme varmı diye sorgulat bana güncellemeler ota üzerinden öyle geldi kardeşim bölge ayarım benim hindistandı halada öyle kullanıyorum bu dediğimi muhakkak uygula kardeşim inşallah güncelleme alacak telefonun bu arada telefonun kilidi açık değilmi kardeşim.

Telefon kilidi açılışta unlock yazıyor buda açık anlamına geliyor sanırım

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0

Evet kardeşim aynen açık kilidin sen benim dediğim yöntemi muhakkak bir dene kardeşim çünki banada güncellemeler ota üzerinden öyle geldi ve sen bölge ayarını devamlı hindistan olarak tut kardeşim güncelleme muhakkak gelecektir.

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19

Evet kardeşim aynen açık kilidin sen benim dediğim yöntemi muhakkak bir dene kardeşim çünki banada güncellemeler ota üzerinden öyle geldi ve sen bölge ayarını devamlı hindistan olarak tut kardeşim güncelleme muhakkak gelecektir.

FENOMEN88 haklı bende yaklaşık 4 gün önce aldım telefonu bölge olarak Türkiye Seçiliydi Face ID'nin Türkiye için henüz açık olmadığını biliyordum bölgeyi hindistan yaptım hem güncelleme hemde face id pil simgesinde yüzde geldi seninkinde de olacaktır yüksek ihtimalle .

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
FENOMEN88 haklı bende yaklaşık 4 gün önce aldım telefonu bölge olarak Türkiye Seçiliydi Face ID'nin Türkiye için henüz açık olmadığını biliyordum bölgeyi hindistan yaptım hem güncelleme hemde face id pil simgesinde yüzde geldi seninkinde de olacaktır yüksek ihtimalle .
Ben dediğiniz gibi bölge ayarlarını hindistan yaptım bl kilidi açık ama halen güncelleme görünmüyor

Üst Alt