- Adım
- Adam
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 2
Eyvallah sağolasın kardeşBak kardeşim şöyle anlatayım sana bende teli hepsiburadadan aldım bana unlock olarak yani kilidi açık ve global kararlı rus romu yüklü olarak geldi 9.5.14.0 sürümü.Ama ben telefonum rus romundayken yani 9.5.14.0 sürümündeyken kendim manuel olarak rom indirip telefona yüklemedim bana ota üzerinden güncelleme geldi, ilk gelen güncelleme sürümü miui 9.6.4 sürümüydü kardeşim, belli bir aradan sonrada bana tekrar ota üzerinden bir güncelleme daha geldi oda miui 9.6.7 sürümüydü kardeşim.En son gene ota üzerinden bana miui 10 sürümü geldi ama ben temiz bir kurulum olsun diye geldiği gibi hemen miui 10 güncellemesini indirmedim önce telefona format attım fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ondan sonra tekrar ayarlardan telefon hakkında kısmına gelerek tekrardan güncelleme sorgulaması yaptırdım malesef bu seferde ota üzerinden miui 10 güncellemesi gözükmedi bende, ondan sonra bende miuinin resmi rom indirme sayfasından miui 10 global kararlı sürümünü manuel olarak telefona indirdim sonra güncelle sayfası kısmından güncelleme paketi seç adımından zip halinde inmiş miui 10 dosyasını seçtim sonra telefon kendi kendine miui 10 güncellemesini sorunsuz bir şekilde telefona kurdu kardeşim.Yani demem oki ben direk rus romu kuruluyken telefonda manuel olarak kendim rus romu üzerine kurulum yapmadım bana ota üzerinden gelen iki adet rom güncellemesi üzerine 3 romu ben kendim manuel olarak kurdum kardeşim,şimdi sen benimkide rus romu bana niye ota üzerinden güncelleme gelmedi diyosun onu ben bilemicem artık kardeşim onu xaomi firması bilir sen xaomihe bence detaylı bir şekilde sorununu anlatarak bir mail at kardeşim muhakkak sana geri dönüş yapacaklardır kardeşim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi