Rom Mi 8 MİUİ 10.0.6.0 Güncelleme

hepyeke

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
10
An itibariyle güncellemeyi aldım.Bir aydır kullanıyorum mi8 i.Bootloader kilidini açmadım sıkıntıları okuyunca hiç ellemedim çin romunu ingilizce olarak kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar çince rahatsız edici hiçbirşey gözüme çarpmadı.Ya da çok gamsız bir adamım bilemiyorum:D

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Arkadaşlar az önce ayarlardan güncellemelere girdim güncellemeleri kontrol et dedim fakat güncelleme yok dedi sonra sağdan üç noktaya bastım güncellemeyi indir diye bir seçenek çıktı ona bastım ve şu an bir güncelleme indiriyor ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.
Ekteki fotoğrafın alt kısmında indiriliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-09-10-25-13-849_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-10-09-10-25-13-849_com.android.updater.png
    182,6 KB · Görüntüleme: 48

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar az önce ayarlardan güncellemelere girdim güncellemeleri kontrol et dedim fakat güncelleme yok dedi sonra sağdan üç noktaya bastım güncellemeyi indir diye bir seçenek çıktı ona bastım ve şu an bir güncelleme indiriyor ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.
mevcut olan aynı sürümü tekrar indiriyor hocam.

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Sizce neyin güncellemesi bu yapsam mı yapmasam mı internet hızım 100mgbt yaklaşık 5 dk gibi bir sürede indi ortalama boyutu 800 megabyte civarı sanırım boyutu yüksek bir güncelleme . Güncelleme hakkında bir şey yazmıyor ve bu cevabı yazarken indirme bitti kuralım bakalım neymiş

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
" data-source="post: 350976" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
mevcut olan aynı sürümü tekrar indiriyor hocam.
Tüh boşa bekledik o zaman

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Merak ediyorum bu bildirim gözükmeme sorunu giderildi mi? Aod ekranında ikonlar gözüküyor mu artık? Whatsap bildirimlerinde bir fazla sayma hatası giderildi mi? Bunlar hala giderilmediyse ciddi anlamda telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Bluetooth takılma sorunu zaten başlı başına kafayı yedirtiyor bana
Hocam ben "C Notice" Adlı uygulamayı kullanıyorum bildirimler ekrana baloncuk şeklinde düşüyor.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hocam 3.parti bildirim uygulamalarını genelde tercih etmiyorum. Baya bi izin talep ediyorlar zaten bl açık. Bnka uygulamalarından gelen bildirimler şifreler var. Sıkıntı çıkmaz tabi ama yine de yüklemeiyorum.

Aslında bildirimler kilit ekranına geliyor fakat aod ekranında sadece mesaj, cevapsız çağrı ve massenger ikonu var. İnstagram ya da whatsapp ikonları yok. Bunu halletmeleri lazım artık. Bir de fazla sayıda gösterme sorununu

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Xiaomi küçük ama kullanışlı şeyleri hep atlıyor bende sinir olmadım değil açıkçası şu çentiğin yanına 2 tane bildirim simgesi bide yanına +4 ( görünen bildirim simgeleri haricinde kaç bildirim varsa) yazsa tüm sorun hallolur zaten üst kısmı çentikle doldurmuşşun bari boşlukları da doldur öyle değil mi
Hocam 3.parti bildirim uygulamalarını genelde tercih etmiyorum. Baya bi izin talep ediyorlar zaten bl açık. Bnka uygulamalarından gelen bildirimler şifreler var. Sıkıntı çıkmaz tabi ama yine de yüklemeiyorum.

Aslında bildirimler kilit ekranına geliyor fakat aod ekranında sadece mesaj, cevapsız çağrı ve massenger ikonu var. İnstagram ya da whatsapp ikonları yok. Bunu halletmeleri lazım artık. Bir de fazla sayıda gösterme sorununu

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Xiaomi küçük ama kullanışlı şeyleri hep atlıyor bende sinir olmadım değil açıkçası şu çentiğin yanına 2 tane bildirim simgesi bide yanına +4 ( görünen bildirim simgeleri haricinde kaç bildirim varsa) yazsa tüm sorun hallolur zaten üst kısmı çentikle doldurmuşşun bari boşlukları da doldur öyle değil mi

Ben anlayamıyorum zaten. Sol üste saat koymuş. Ya saatin orda ne işi var? Zaten kilit ekranında var, aod'da var. Tercihli yap isteyen saat koysun isteyen bildirim. Ben cidden anlayamıyorum. Bunlar aslında bariz özellikler bunlar yazılımı piysaya çıkarken bunları kontrol etmiyorlar mı? Bildirimi fazla gösterme sorunu nasıl olur arkadaş? Bu bir telefondaki en gözle görülür bir şey. Bi yazılım entegre edilirken belki binlerce kez test edilir. Hani bazı telefonlarda var bazılarında olmasa anlarım da dünyadakş tüm mi 8lerde aynı sorun mevcut. Ne yaptınız abi siz? Yazılımı yaptık hacı bas düğmeye de otadan çak ellam mı dediniz? 1 ay olacak 10.0.2.0 çıkalı.
bu büyük hata için neden toplu güncelleme beklenir? Anında küçük bi güncelleme yapmak zor mu? Gerçi boşa konuşuyorum.

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Ben anlayamıyorum zaten. Sol üste saat koymuş. Ya saatin orda ne işi var? Zaten kilit ekranında var, aod'da var. Tercihli yap isteyen saat koysun isteyen bildirim. Ben cidden anlayamıyorum. Bunlar aslında bariz özellikler bunlar yazılımı piysaya çıkarken bunları kontrol etmiyorlar mı? Bildirimi fazla gösterme sorunu nasıl olur arkadaş? Bu bir telefondaki en gözle görülür bir şey. Bi yazılım entegre edilirken belki binlerce kez test edilir. Hani bazı telefonlarda var bazılarında olmasa anlarım da dünyadakş tüm mi 8lerde aynı sorun mevcut. Ne yaptınız abi siz? Yazılımı yaptık hacı bas düğmeye de otadan çak ellam mı dediniz? 1 ay olacak 10.0.2.0 çıkalı.
bu büyük hata için neden toplu güncelleme beklenir? Anında küçük bi güncelleme yapmak zor mu? Gerçi boşa konuşuyorum.
Haklısınız hocam ama her zaman her telefonun eksiği oluyor. 4 4lük bir tane bile telefon yok he param olsaydı zaten mi 8in yüzüne bakamazdım gidip oneplus 6 alırdım ya da 6T çıkacak onu alırdım şu güne kadar hız ve pil ömrü konusunda tüm telefonları ezer geçer . (Oneplus 5 kullandım)

Üst Alt