Kilidi kitlemediğiniz sürece sorun olmazCihazımda global rom var ancak global sürüm değil sonradan yüklenmiş sanırım. Bootloader kilidi açık. Root atsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Etmez TWRP recovery yüklü olduğu için güncelleme gelse de kurmaz hiçbir rootlu TWRP yuklu android cihazına ota gelmiyorUserdata formatlayınca sistem dışı depolamanın tamamı silinir mi yoksa sadece uygulama verileri mi gider?
Formatlamadan dosyaları flashlarsam nasıl bir zararı olur?
Düzenleme: Evet her şey siliniyormuş
Bu işlemden sonra cihaz normal güncelleme almaya devam eder mi?
Dün Güncelleme geldi hocam cihaz rootlu olmasına rağmen bilginiz olsunBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum?
Şimdi güncellemeyi denedim ancak yeniden başlatmayıp twrp ekranına atıyor internetten biraz araştırdım sanırım cihaz rootluyken ota dan güncelleme yapılamıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.Dün Güncelleme geldi hocam cihaz rootlu olmasına rağmen bilginiz olsun
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu belirtmiştim zaten gelsede kurmaz diye. Güncelleme dosyasını TWRP den flashlanacak şekilde harici indirip TWRP den yüklemek lazımŞimdi güncellemeyi denedim ancak yeniden başlatmayıp twrp ekranına atıyor internetten biraz araştırdım sanırım cihaz rootluyken ota dan güncelleme yapılamıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi