- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Evet hocam sildim.hocam bu redmi note 8 için galiba![]()
Evet hocam sildim.hocam bu redmi note 8 için galiba![]()
Bilgi için Sağolasın, parmaklarına sağlık.Ara güncellemelerde üstüne yama yapılır ve kullanılır fakat ana güncellemelerde tamamen arayüz değiştiğinden telefon adapte olmakta kararsız kalabiliyor bu sebepten sıfırlandığında yama şeklinde değil yeni sistem ile başlıyor ve stabil oluyor. Iphone cihazlarda bile ana güncelleme geldiğinde önerilir sıfırlama araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada dün sabah itibari ile kullanıyorum ve en ufak kararsızlık yaşamadım cihazda şarj %68 sabah aldım şarjdan çok kurcalamam işimden dolayı ayrıca süper wallpaper kapalı kullanıyorum.
Telefonu kapatın, güç tuşu ve ses açma tuşuna basın ekran açılınca güç tuşuna basmayı bırakın farklı ekran gelince ses tuşunu da bırakın. Sonra wipe data yazan yere ses açma/kısma tuşu ile gelip güç tuşuna basın evet hayır tarzı bi yazı gelirse onada evet deyin sonra format atacaktır. Atınca reboot system now yazısına tıklayın tamamdır. Açılması 5-10 dk sürebilir paniğe kapılmayınArkadaşlar hard reset nasil yaparız
konuda yer alan linklerden isterseniz yükleyebilirsinizİyi akşamlar resmi güncelleme bazı mi8 lere gelmiş fakat babada gelmişti indir dediğimde gitti acaba ne zaman geri gelir bilgisi olan varmidir
Daha önce hiç yapmadım oyuzden bilmiyorum nedir diye terettut ediyorum yapamam diyekonuda yer alan linklerden isterseniz yükleyebilirsiniz