Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hocam ben betadayim o yuzden denemedim

Arkadaş farklı bir şeyi soruyor. O da ben de betadayız zaten. İndirme sırasında bildirim alamadığından bahsediyor. Konu başlığı mi 8 global kararlı ama dediğim gibi beta ile ilgili.

Bende mevcut fakat diğer beta kullanıcılarında indirme esnasında ne çentik yanında ne de bildirim çubuğunda herhangi bir bildirim yok.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Geçişler için resmi sitede böyle yazıyor. Yani anti ; 1-2-3 yazanlar, beta da global 8.1'e fastboot ile geçiş yapabilir

If you get a number as 1, 2 and 3 then your device is not yet supported with anti-rollback protection.
If you get a number as 4, 5 and ... then your device has anti-rollback protection enabled.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Bende betadayım ama sıkıntı var. Betada olan çoğu kişide var efiltem hocamda betada olmasına rağmen onda sıkıntı yok. Sizde durum ne merak ettim.
İndirme simgesi gözüküyor bundan bahsediyorsaniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

holokus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Geçişler için resmi sitede böyle yazıyor. Yani anti ; 1-2-3 yazanlar, beta da global 8.1'e fastboot ile geçiş yapabilir

If you get a number as 1, 2 and 3 then your device is not yet supported with anti-rollback protection.
If you get a number as 4, 5 and ... then your device has anti-rollback protection enabled.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla fastboot dosyası yayınlanmadığı için geri dönüş yolunu izliyoruz. Eğer fastboot yayınlanınca direk Miflash ile kurup geçebileceksek betadan şimdi uğraşmaya gerek yok gibi geldi bana.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla fastboot dosyası yayınlanmadığı için geri dönüş yolunu izliyoruz. Eğer fastboot yayınlanınca direk Miflash ile kurup geçebileceksek betadan şimdi uğraşmaya gerek yok gibi geldi bana.
Fastboot dosyası da yayımlanır hocam ama ne zaman bilemem. Beklemek istemiyorsanız fastboot ile 1020 sürümüne dönüp recovery ile son sürümü geçiş yapılabilir. Anti rollback ile kontrolü yaparak..

drdivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
armagan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Hocam ben betadayim o yuzden denemedim
ben denedim 10.0.3 den 10.0.2 ye bootloader kilitli olarak zip. güncelleme olarak geçtim açılış ekranında kaldı bir wipe yaptım ve 10.0.2 ye temiz kurulum yaptı fakat güncelleme kontrol ettiğimde tekrar 10.0.3 e güncelleme olarak gösteriyor şaka gibi.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
ben denedim 10.0.3 den 10.0.2 ye bootloader kilitli olarak zip. güncelleme olarak geçtim açılış ekranında kaldı bir wipe yaptım ve 10.0.2 ye temiz kurulum yaptı fakat güncelleme kontrol ettiğimde tekrar 10.0.3 e güncelleme olarak gösteriyor şaka gibi.

Otadan çekmişlerdir muhtemelen. Bu aşmadan sonra yine güncelleyici üzerinden ilk sayfadaki romu yükleyebilirsiniz.

Üst Alt