Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı
Ben şu an tavsiye etmiyorum bu güncellemeyi. Temiz kurulum yapmama rağmen telefonu hantallastirdi. Diğer versiyondan farklarını temel bir kullanici olarak goremedim. 2 saniye gözüken bildirimler problemlere çözüm degil malesef.
MIUI Forumunda 10.0.3.0 versiyonlara güncelleme gelmemesi ile ilgili yaptıgım hata bildirisine aşağıdaki gibi bir cevap geldi.
dear user,
i would like to tell you that updates are being pushed in batches, you will get the update soon.
if you can't wait for that then you can download the rom from downlaods section on miui forum and flash it manually via updater app.
thanks.
Cevabı yazan kişi Mıuı Beta Takımından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkçeye çevirirsek;
sevgili Kullanıcı,
Güncellemelerin partiler halinde yapıldığını size bildirmek isterim, güncellemeyi yakında alacaksınız.
Bunu bekleyemezseniz, o zaman, miui forumundaki downlaods bölümünden rom dosyasını indirebilir ve updater uygulamasıyla manuel olarak yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
MIUI Forumunda 10.0.3.0 versiyonlara güncelleme gelmemesi ile ilgili yaptıgım hata bildirisine aşağıdaki gibi bir cevap geldi.
dear user,
i would like to tell you that updates are being pushed in batches, you will get the update soon.
if you can't wait for that then you can download the rom from downlaods section on miui forum and flash it manually via updater app.
thanks.
Cevabı yazan kişi Mıuı Beta Takımından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkçeye çevirirsek;
sevgili Kullanıcı,
Güncellemelerin partiler halinde yapıldığını size bildirmek isterim, güncellemeyi yakında alacaksınız.
Bunu bekleyemezseniz, o zaman, miui forumundaki downlaods bölümünden rom dosyasını indirebilir ve updater uygulamasıyla manuel olarak yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar , bende bugün 10.0.3 den 10.0.2 ye döndüm ve 10.1.1 stable romu linkten indirerek yükledim sorunsuz bir şekilde.
Şimdilik gördüğüm tek fark daha az ram kullaniyor olması. Daha önce %60 altına zor düşerken şu anda %35-40 arasında.
Merhaba arkadaşlar , bende bugün 10.0.3 den 10.0.2 ye döndüm ve 10.1.1 stable romu linkten indirerek yükledim sorunsuz bir şekilde.
Şimdilik gördüğüm tek fark daha az ram kullaniyor olması. Daha önce %60 altına zor düşerken şu anda %35-40 arasında.
Şarj durumuna cevap vereyim; ram kullanımında olumlu düzelmeyle beraber şarjı gayet iyi gidiyor ekran süresini almadım ama sabah 6:00 da %90 lardaydı bu saatte 22:30 da %35 ki telefon elimden düşmedi diyebilirim.