Deneyip sizlere aktarmak isterdim fakat 120 gb veriyi kopyalamam 1 günümü alıyorBeta romu 8.11.29 kullanıyorum. Mantıken android 8.1 diye 10.0.2.0'e geçemiyorum değil mi?
Hocam, İlk okunduğunda mantıklı bir açıklama gibi görünüyor ama güncellemenin bir alt sürüme verilmiş olması garip gelmiyor mu size? Üstelik onca Mi8 kullanıcısı içinde eski sürümde dahi olsa sadece bir kişi OTA üzerinden güncelleme alabilmiş. Sadece Türkiye'de değil global forumda da aynı şekilde başka dünyada güncelleme alabilen yok. Bu nedenle fake olduğuna dair spekülasyon yapılıyor. Xiaomi bir tane mi denek seçmiş yani? Esas garip bulunması gereken konu bu olmalı bence.Basitçe anlatmaya çalışayım ortalık toz duman olmuş konuda şöyle bir güncelleme sistemi var Xiaominin
Global Beta : Kullanıcılar kendi isteği ile denek olurlar.
Global Beta Stabil : Xiaomi kendi deneklerini kendi seçer random olarak seçtiği imeilere gönderir 1 hafta civarı test ettirir.
Global Stabil : Sürüm resmen yayınlanır 48 saat içerisinde tüm kullanıcılara gönderilir.
Yani kısacası ben şu sürümdeyim eskiye dönmeye beni zorluyor gibi düşünmeyin güncelleme tam olarak dağıtıldığında tüm cihazlara sürüm ne olursa olsun ulaşacaktır extra bir işlem gerekmeksizin.
Hocam, İlk okunduğunda mantıklı bir açıklama gibi görünüyor ama güncellemenin bir alt sürüme verilmiş olması garip gelmiyor mu size? Üstelik onca Mi8 kullanıcısı içinde eski sürümde dahi olsa sadece bir kişi OTA üzerinden güncelleme alabilmiş. Sadece Türkiye'de değil global forumda da aynı şekilde başka dünyada güncelleme alabilen yok. Bu nedenle fake olduğuna dair spekülasyon yapılıyor. Xiaomi bir tane mi denek seçmiş yani? Esas garip bulunması gereken konu bu olmalı bence.
Deneyip sizlere aktarmak isterdim fakat 120 gb veriyi kopyalamam 1 günümü alıyor
anti-rollback kontrolü yapıp deneyin isterseniz. Fastboot yöntemi ile tabi
Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Hocam, İlk okunduğunda mantıklı bir açıklama gibi görünüyor ama güncellemenin bir alt sürüme verilmiş olması garip gelmiyor mu size? Üstelik onca Mi8 kullanıcısı içinde eski sürümde dahi olsa sadece bir kişi OTA üzerinden güncelleme alabilmiş. Sadece Türkiye'de değil global forumda da aynı şekilde başka dünyada güncelleme alabilen yok. Bu nedenle fake olduğuna dair spekülasyon yapılıyor. Xiaomi bir tane mi denek seçmiş yani? Esas garip bulunması gereken konu bu olmalı bence.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat , dediğim gibi net değilim.. Daha önce denedim fakat anti kaç olduğuna hiç bakmadımMerhaba hocam, dediğiniz gibi kontrolü gerçekleştirdim ama sonuç anti: 1 olarak çıktı. Attığınız rehberde anti:1'in bir karşılığını göremedim.
bootloader kilitli olanlar bu şekilde dönebiliyormu?10.0.3.0 sürümüyle geçiş yapamayanlar, bir önceki sürüm olan 10.0.2.0 sürümünü güncelleyici üzerinden yükleyerek ardından konudaki Pie sürümüne geçiş yapabilirler. (Mi ve Google hesabınızın sifrelerini not alın, herşey silinebilir)
Mi 8 10.0.2.0 Güncelleme:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu konuda tartıştığımız bidirim durumu sizde nasıl? İndirme esnasında siz bildirim görebiliyor musunuz?Bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat , dediğim gibi net değilim.. Daha önce denedim fakat anti kaç olduğuna hiç bakmadım
işlem için sorumluluk size aittir.