Çözüldü Mi 8 de başka birinin mi hesabı kayıtlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam açıkçası 265 antutu puanı en kötü sonuç bu tel için.290 dan aşağı olmamalı.resimler de eklendiğine ve sorun çözüldüğüne göre Ottoman hocam yine geç kaldı :)

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
Hocam açıkçası 265 antutu puanı en kötü sonuç bu tel için.290 dan aşağı olmamalı.resimler de eklendiğine ve sorun çözüldüğüne göre Ottoman hocam yine geç kaldı :)
Valla hocam performans ile ilgili ayarları vardır mutlaka ama acemiyim henüz, deneyimli arkadaşların önerilerine açığım

Sent from my MI 8 using Tapatalk

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
Eyvallah hocam. Peki 64gb hakkında bir fikrin var mı ne kadar olur orada. 3550 fazla geldi çünkü.
Hocam ben 128 için gitmiştim aslında. bayramdan önce sorduğumda vardı ama gittiğimde kalmamıştı o yüzden bunu aldım. Oneplus 6 ile bunun arasında kalmıştım eşime mi mix 2 aldıktan sonra mi almaya karar verdim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Valla hocam performans ile ilgili ayarları vardır mutlaka ama acemiyim henüz, deneyimli arkadaşların önerilerine açığım

Hocam derin dondurucu da 5 dk beklet bide öyle dene :)şaka tabii.tel sıcaklığı 30 yada altında olsun,arkaplanda bişey çalışmasın,önbellek temizlenmiş olsun,şarjı enaz %80 olsun,internet bağlantısı sağlam olsun,bunlara dikkat etmen gerek
[doublepost=1529164634,1529164604][/doublepost]
Hocam derin dondurucu da 5 dk beklet bide öyle dene :)şaka tabii.tel sıcaklığı 30 yada altında olsun,arkaplanda bişey çalışmasın,önbellek temizlenmiş olsun,şarjı enaz %80 olsun,internet bağlantısı sağlam olsun,bunlara dikkat etmen gerek
Ayrıca oneplus6 kaç gb ve kaç liraydı

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
[doublepost=1529164634,1529164604][/doublepost]
Ayrıca oneplus6 kaç gb ve kaç liraydı
Hocam 4300 gibiydi 256gb olanı. Internet hiç çekmiyor bulunduğum yerde, eve gittiğimde telefonu reboot edip öyle denerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt