- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Valla hocam performans ile ilgili ayarları vardır mutlaka ama acemiyim henüz, deneyimli arkadaşların önerilerine açığımHocam açıkçası 265 antutu puanı en kötü sonuç bu tel için.290 dan aşağı olmamalı.resimler de eklendiğine ve sorun çözüldüğüne göre Ottoman hocam yine geç kaldı![]()
Hocam ben 128 için gitmiştim aslında. bayramdan önce sorduğumda vardı ama gittiğimde kalmamıştı o yüzden bunu aldım. Oneplus 6 ile bunun arasında kalmıştım eşime mi mix 2 aldıktan sonra mi almaya karar verdimEyvallah hocam. Peki 64gb hakkında bir fikrin var mı ne kadar olur orada. 3550 fazla geldi çünkü.
Hocam derin dondurucu da 5 dk beklet bide öyle deneValla hocam performans ile ilgili ayarları vardır mutlaka ama acemiyim henüz, deneyimli arkadaşların önerilerine açığım
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ayrıca oneplus6 kaç gb ve kaç liraydıHocam derin dondurucu da 5 dk beklet bide öyle deneşaka tabii.tel sıcaklığı 30 yada altında olsun,arkaplanda bişey çalışmasın,önbellek temizlenmiş olsun,şarjı enaz %80 olsun,internet bağlantısı sağlam olsun,bunlara dikkat etmen gerek
Hocam 4300 gibiydi 256gb olanı. Internet hiç çekmiyor bulunduğum yerde, eve gittiğimde telefonu reboot edip öyle denerim.Hocam derin dondurucu da 5 dk beklet bide öyle deneşaka tabii.tel sıcaklığı 30 yada altında olsun,arkaplanda bişey çalışmasın,önbellek temizlenmiş olsun,şarjı enaz %80 olsun,internet bağlantısı sağlam olsun,bunlara dikkat etmen gerek
[doublepost=1529164634,1529164604][/doublepost]
Ayrıca oneplus6 kaç gb ve kaç liraydı