Sana şifre vermesine gerek yok git sadece çıkış yapmasını iste sonra kendi hesabını oluştur ve giriş yap.Telefoncu arkadaş 15 gün sonra birşeyler olacak demişti ama ben 3 gün sonra bodruma döneceğim en azından bu mail adresini yeni açtıysa bana şifresini versin ki yarın bana buraya gelmen lazım falan demesin. 15 gün sonra nasıl değiştireceğim ben bunu şifresiz peki bootloader kilidi tam olarak ne işe yarar acaba
Sent from my MI 8 using Tapatalk
İşte ya öyle yapıcam yada bu telefona özel açtıysa hesabı versin hocam ben büyük çekmecedeyim bidaha gitmeyeyim oraya. Adres xiaomitest3@....com gibi bir adres zatenS
Sana şifre vermesine gerek yok git sadece çıkış yapmasını iste sonra kendi hesabını oluştur ve giriş yap.
Telefona özel diye bir durum söz konusu değil çıkış yapmak yeterli.İşte ya öyle yapıcam yada bu telefona özel açtıysa hesabı versin hocam ben büyük çekmecedeyim bidaha gitmeyeyim oraya. Adres xiaomitest3@....com gibi bir adres zaten
Hesaptan çıkış yapmayın sadece şifresini öğrenin onbes gün bekleyin. O hesaba senkronize yapmayın rehberiniz vs orda yedeklenmesinTelefoncu arkadaş 15 gün sonra birşeyler olacak demişti ama ben 3 gün sonra bodruma döneceğim en azından bu mail adresini yeni açtıysa bana şifresini versin ki yarın bana buraya gelmen lazım falan demesin. 15 gün sonra nasıl değiştireceğim ben bunu şifresiz peki bootloader kilidi tam olarak ne işe yarar acaba
İyide satıcı iyi niyetli değil ve bir zaman sonra şifreyi değiştirir ise, bu arkadaş o hesaba giriş yapamaz ise nasıl bir çözüm yolu söyleyeceksin merak ediyorum. Daha bir kaç gün önce bir arkadaş telefon almış satan şahısın hesabı girili, çıkış yapmak istiyor şifre yok neyse bir şekilde adama ulaşıyor ne dese beğenirsin şu kadar paraya telefonu bana verirsen çıkış yaparım yoksa telefonun çöp olur.Hesaptan çıkış yapmayın sadece şifresini öğrenin onbes gün bekleyin. O hesaba senkronize yapmayın rehberiniz vs orda yedeklenmesin