Çözüldü Mi 8 de başka birinin mi hesabı kayıtlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mburaky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
İphone 5
Konular
0
Hocam peki doğubanktan kaça aldınız cihazı? Ben de almak istiyorum da fiyst bulamadım bir türlü

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
S
Telefoncu arkadaş 15 gün sonra birşeyler olacak demişti ama ben 3 gün sonra bodruma döneceğim en azından bu mail adresini yeni açtıysa bana şifresini versin ki yarın bana buraya gelmen lazım falan demesin. 15 gün sonra nasıl değiştireceğim ben bunu şifresiz peki bootloader kilidi tam olarak ne işe yarar acaba

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sana şifre vermesine gerek yok git sadece çıkış yapmasını iste sonra kendi hesabını oluştur ve giriş yap.

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
S

Sana şifre vermesine gerek yok git sadece çıkış yapmasını iste sonra kendi hesabını oluştur ve giriş yap.
İşte ya öyle yapıcam yada bu telefona özel açtıysa hesabı versin hocam ben büyük çekmecedeyim bidaha gitmeyeyim oraya. Adres xiaomitest3@....com gibi bir adres zaten

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
İşte ya öyle yapıcam yada bu telefona özel açtıysa hesabı versin hocam ben büyük çekmecedeyim bidaha gitmeyeyim oraya. Adres xiaomitest3@....com gibi bir adres zaten

Telefona özel diye bir durum söz konusu değil çıkış yapmak yeterli.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Bende yarın alıcam mi 8 de bu global rom ne zaman gelir acaba

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Telefoncu arkadaş 15 gün sonra birşeyler olacak demişti ama ben 3 gün sonra bodruma döneceğim en azından bu mail adresini yeni açtıysa bana şifresini versin ki yarın bana buraya gelmen lazım falan demesin. 15 gün sonra nasıl değiştireceğim ben bunu şifresiz peki bootloader kilidi tam olarak ne işe yarar acaba

Hesaptan çıkış yapmayın sadece şifresini öğrenin onbes gün bekleyin. O hesaba senkronize yapmayın rehberiniz vs orda yedeklenmesin

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Hesaptan çıkış yapmayın sadece şifresini öğrenin onbes gün bekleyin. O hesaba senkronize yapmayın rehberiniz vs orda yedeklenmesin
İyide satıcı iyi niyetli değil ve bir zaman sonra şifreyi değiştirir ise, bu arkadaş o hesaba giriş yapamaz ise nasıl bir çözüm yolu söyleyeceksin merak ediyorum. Daha bir kaç gün önce bir arkadaş telefon almış satan şahısın hesabı girili, çıkış yapmak istiyor şifre yok neyse bir şekilde adama ulaşıyor ne dese beğenirsin şu kadar paraya telefonu bana verirsen çıkış yaparım yoksa telefonun çöp olur.

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
" data-source="post: 281301" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
15 gün dolmadan çıkış yapıp kendi hesabımla girip 15 günlük süreyi beklesem ne olur peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt