Benim telefonu kurtarmak içinde canla başla çalışıyor başkasının bu kadar ilgilenecegine imkan bile vermiyorum.Arkadaşlar cihazım recovery modda kalmıştı hiç bir türlü açamıyordum bootloader klilitlenmişti sistemi brick olan cihazımı 15 dk içerisinde yapdı istanbulbalisi arkadaş ücreti karşılığından ölen cihazlarınızı canlandırabiliyor yardım alabilirsiniz kendisinden önerimim ilgili bir arkadaş
şuan istanbul dışındayım çin romu ile devam ediyorum 2 ay sonra tekrar istanbul a gelicem ozaman ugrarım yanına envar abislm,beni tekrar arabilirsin.ben istanbul disari cikmistim.o yuzenden baglantimiz kesildi.kimsenin hakki bende kalmas.naresi kirilmis ban haletecem.kendim olsaydim oyle is olmiyordi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben
ben geldim.hala cin rom olursa global yapiyim
Tmşuan istanbul dışındayım çin romu ile devam ediyorum 2 ay sonra tekrar istanbul a gelicem ozaman ugrarım yanına envar abi
Hocam meraba benim xiaomi mi 8 se cihazımda önce 10.3 yükledim. Hoşuma gitmedi güncelleme ekranından 10.2 nin dosyasını gösterip güncelle dedim fakat güncellemedi. Tel bi süre kullandim 10.3 çok kasmaya başlayınca ayarlarsan sıfırladim ve bir daha açılmadı. Miflash la flan da Çin rom yüklenmiyor baya denedim. Sizce cihaz öldü mü? Yoksa yapabilir misiniz
merhabalar,ozeldin yazin halleticemH
Hocam meraba benim xiaomi mi 8 se cihazımda önce 10.3 yükledim. Hoşuma gitmedi güncelleme ekranından 10.2 nin dosyasını gösterip güncelle dedim fakat güncellemedi. Tel bi süre kullandim 10.3 çok kasmaya başlayınca ayarlarsan sıfırladim ve bir daha açılmadı. Miflash la flan da Çin rom yüklenmiyor baya denedim. Sizce cihaz öldü mü? Yoksa yapabilir misiniz
recaederimmi9 telefonumu rom atarken yanlışlıkla bootlader kilidini kapattım ve brick ettim. sağolsun istanbulbalisi ne kargoyla gönderdim aynı gün halledip tekrar gönderdi. kendisine teşekkür ediyorum...