- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 188
Miflash mı twrp minerden derken tam analayamadım? şu an 2,6gb lık olan linki indiriyorum
Miflash mı twrp minerden derken tam analayamadım? şu an 2,6gb lık olan linki indiriyorum
maalesef twrp de silindi miflash ile kurmayı deniycem.Miflash mı twrp mi
O zaman doğrusunu indiriyorsunuzmaalesef twrp de silindi miflash ile kurmayı deniycem.
Tam olarak nereden yüklemeye çalışıyorsunuz ... Miflash kullanmanız gerek ondan önce anti rollback kontrolu yapın hocam Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılıryine olmadı nerede yanlış yapıyorum hata veriyor (remote update crc list failed)![]()
hocam rollbac kontrolü yaptım imei ile cihaz china versiyonu romu miflash ile yüklüyorum zaten ama cok az bi ilerlemeden sonra hata veriyor sanırım ben bu işi beceremicem...Tam olarak nereden yüklemeye çalışıyorsunuz ... Miflash kullanmanız gerek ondan önce anti rollback kontrolu yapın hocam Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
----
İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
64 Miflash ile Mi Flash Tool – Xiaomi Toolshocam rollbac kontrolü yaptım imei ile cihaz china versiyonu romu miflash ile yüklüyorum zaten ama cok az bi ilerlemeden sonra hata veriyor sanırım ben bu işi beceremicem...