istanbulbalisi hocam bir ücret karşılığı çözüyorMerhabalar sorunu çözen var mı?
Ulaşabilirsiniz hocamMerhabalar sorunu çözen var mı?
valla dün cihazım brick oldu 1 haftalık cihaz rom atarken patladı ve k20 pro kendim telefoncuyum ben çözemedim arkadaşa verdim 350 tl yapıcak cihaz arka kapagı acılıcak yani 3000 tl çöpe gitmesindense 350 kıyarım yapcak birşey yokKasaya açmakta sıkıntı yok ama S-unlock tan hesap alıp kurtaramayanlar da var eğer alırsanız son çare ki öğle gözüküyor bilen birine yaptırın biliyorsunuz ufak detaylar bizi bu hale getirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Edl modda bataryanın sökülmesi gerekiyor bu yüzden hesaplar boşa gitti eğer son kez deniyeceksen kapağı açtırmak zorundasın yoksa hata alırsın
Hocam ben de size özelden mesaj yolladım acil dönebilir misiniz? ZenexUlaşabilirsiniz hocam![]()
İşini çok temiz yapan bir adam geçenlerde telefonun mikrofonu bozuldu 1mmlik mikrofonu gözümün önünde muntazam bir şekilde taktı sağolsun bana baya torpil yapıyor.istanbulbalisi hocam sorunumu küçük bir ücret karşılığında çözmüştür.
ben bodrumdan telefonumu gönderdim. Geçen hafta cuma gönderdim. Salı günü geri teslim aldım. hiç bekletmeden sorunu çözüp hallediyor.
Güvenilir arkadaştır.
Tavsiye ederim.