Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
en.miui forumda birisi 10.1.2 update yaptıktan sonra cihazının brick olduğunu yazmış.Cihazı çin versiyonmuş galiba ama diğer güncellemeleri de yüklemiş aynı şekilde yani anladığım kadarı ile güncelleyici içinden update yapmış bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı ? Yarın bütün global rom yüklenmiş çin cihazlarının başına gelebilir mi ?

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
xiaomi mi8 cihazlarin ekran degismesiden sonra goncelleme yaparken brick olur.orcinal ekran olursa sorun yok

Son zamanlarda, MIUI mühendis ekibi, Android O'dan Android P'ye yükseltilen bazı kullanıcı geri bildirimlerini aldı ve yeniden başlattıktan sonra sisteme normal bir şekilde giremedi: Kart beyazı ölçer, OTA veya yeniden başlatmanın ardından normal şekilde başlayamadı.

Geri bildirim aldıktan sonra, mühendis ilk muayeneyi yaptı ve bu fenomene sahip olan birçok kullanıcının daha önce gayri resmi ekranın yerini aldığını tespit etti. Şu anda, mühendislik ekibi zaten bir sonraki kararlı sürümde desteklenecek uygun bir uyumluluk çözümüne sahip.

[Etki sürümü]
Geliştirme sürümü, kararlı sürüm de dahil olmak üzere Android P sürümü

[Etki modeli]
Darı 8 (keşif / ekran parmak izi olmadan)

[Etkinin kapsamı]
Kısmen Xiaomi 8'in resmi olmayan ekranına değiştirildi (keşif / ekran parmak izi hariç)

[Çözüm]
Resmi olmayan ekranın Android O kullanıcısını değiştirdiyseniz, OTA yükseltme işlemini şimdi yapmamanız önerilir, uyumlu çözümü içeren bir sonraki kararlı sürüme geçmeyi bekler.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz, mühendis ekibi optimize edilmiş sürümü en kısa sürede piyasaya sürecek!

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
xiaomi mi8 cihazlarin ekran degismesiden sonra goncelleme yaparken brick olur.orcinal ekran olursa sorun yok

Son zamanlarda, MIUI mühendis ekibi, Android O'dan Android P'ye yükseltilen bazı kullanıcı geri bildirimlerini aldı ve yeniden başlattıktan sonra sisteme normal bir şekilde giremedi: Kart beyazı ölçer, OTA veya yeniden başlatmanın ardından normal şekilde başlayamadı.

Geri bildirim aldıktan sonra, mühendis ilk muayeneyi yaptı ve bu fenomene sahip olan birçok kullanıcının daha önce gayri resmi ekranın yerini aldığını tespit etti. Şu anda, mühendislik ekibi zaten bir sonraki kararlı sürümde desteklenecek uygun bir uyumluluk çözümüne sahip.

[Etki sürümü]
Geliştirme sürümü, kararlı sürüm de dahil olmak üzere Android P sürümü

[Etki modeli]
Darı 8 (keşif / ekran parmak izi olmadan)

[Etkinin kapsamı]
Kısmen Xiaomi 8'in resmi olmayan ekranına değiştirildi (keşif / ekran parmak izi hariç)

[Çözüm]
Resmi olmayan ekranın Android O kullanıcısını değiştirdiyseniz, OTA yükseltme işlemini şimdi yapmamanız önerilir, uyumlu çözümü içeren bir sonraki kararlı sürüme geçmeyi bekler.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz, mühendis ekibi optimize edilmiş sürümü en kısa sürede piyasaya sürecek!
Üstad ben bir şey anlamadım

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Üstad ben bir şey anlamadım

yeni ekran degismesi olan mi8 chihalarin ota gencelle yaparkan cihaz brick olur.yeni orcinal degil ekran degisirse boyle olur

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
yeni ekran degismesi olan mi8 chihalarin ota gencelle yaparkan cihaz brick olur.yeni orcinal degil ekran degisirse boyle olur
Çözümüne dair yeni bir güncelleme yapacaklarından mi bahsediliyor?

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Benim dediğim olayda adam ekran değişiminden bahsetmemiş ama vardır belki bilemeyiz.

XIAOMI MI8 BRICK after updating to 10.1.2.0:

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Benim dediğim olayda adam ekran değişiminden bahsetmemiş ama vardır belki bilemeyiz.

XIAOMI MI8 BRICK after updating to 10.1.2.0:

bu surunda var, bu surun ilik ben gordum.cin rom atarsam telefon acilir,ema global donsem boyle kaldi,sonra 9.5 olan global attim cuzuldu.kilid acik olursa hic brick olmas,tekrardan 9.5 olan surumu atariz telefon acilir,sonra tekrar goncelle yaparsin.kilid kapali olursa brick olabilir

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
bu surunda var, bu surun ilik ben gordum.cin rom atarsam telefon acilir,ema global donsem boyle kaldi,sonra 9.5 olan global attim cuzuldu.kilid acik olursa hic brick olmas,tekrardan 9.5 olan surumu atariz telefon acilir,sonra tekrar goncelle yaparsin.kilid kapali olursa brick olabilir
Üstad sayende telefonum açıldı miu10.0.3 güncelleme yapsam sorun olur mu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7

Burda sanırım cihaz açılmayınca mi flashla yükleme denerken clean and lock işaretledi farkında olmadan.

Bootloader kilidini kapatmadıkça brick olmaz demişsiniz anlaşıldı teşekkürler.

Üst Alt