- Adım
- uyghur balis
- Cihazım
- xiami 5s
- Konular
- 0
yapmiyorHard reset brick yapar mı? (Ses Açma ve Güç Tuşuyla Wipe Data yapmak)
yapmiyorHard reset brick yapar mı? (Ses Açma ve Güç Tuşuyla Wipe Data yapmak)
Merhabalar iyi akşamlar telefonumu KVK'dan Delta garantili olarak aldım iç ekranı kırılmıştı servise yolladım bugün elime ulaştı güncelleme yaptığım da reset istedi telefon resetlediğim zaman açılış ekranında takılı kaldı Mİ yazısı gidip gidip geliyor nedir bunun çözümü saygı değer arkadaşlar.
Bu brick değil ekran digiştiren mi 8 lerin hepside böyle bir sorun yaşiyorTeşekkürler Enver bey yani bu brick ile alakası yok mu başıma gelen olayın
Hocam kaça değiştirdiniz ekranı çok maliyetliTeşekkürler Enver bey yani bu brick ile alakası yok mu başıma gelen olayın
Evet bende ekran değiştirdim ama yazılım ile alakası nedir hocam ? Bu arada üstadım teşekkür ederim mi 9 global ile telefonum kurtuldu ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun sendenBu brick değil ekran digiştiren mi 8 lerin hepside böyle bir sorun yaşiyor
Sağol kardeşim, şuan ekran degişken Mi8 telefonlarda öyle sorun yaşiyor. Yazilim ile çüzüliyorEvet bende ekran değiştirdim ama yazılım ile alakası nedir hocam ? Bu arada üstadım teşekkür ederim mi 9 global ile telefonum kurtuldu ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun senden
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi