Çözüldü Mi 8 Bootloader kilitlendi

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
konu e-postaya bağlı birisi birşey yazarsa haberim olur. Sürümü sorma nedenim bazen sürüm düşürüldüğünde bu sorunun ortaya çıktığını falan okumuştum o sebepten söyledim. Dediğin gibi eski sürümünü indirip çince yükleyeceğim bu olmazsa bakalım inşallah olur ilk kez cihaza birşey yüklendiğini gördüm kilitlendikten sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarım kapandı ve işlem yarıda kesildi artık mi asistana giremiyorum :( ne şanssız bi adamım ben

Fastboot a giriyor mu?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
giriyor

ama artık mi logosu açılıp kapanıyor wipe data bölümüne girmiyor

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
giriyor

ama artık mi logosu açılıp kapanıyor wipe data bölümüne girmiyor

Sanırım artık edl moda almaktan başka çözüm kalmadı deep flash kablo hazırlayıp bir deneyin olmazsa mecbur test point yapılacak hepsinden önce bir fastboot a alıp flasher ile rom flashlamayı deneyin şans artık valla bende çok üzülüyorum artık bu başınıza gelen talihsizlikler için

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sanırım artık edl moda almaktan başka çözüm kalmadı deep flash kablo hazırlayıp bir deneyin olmazsa mecbur test point yapılacak hepsinden önce bir fastboot a alıp flasher ile rom flashlamayı deneyin şans artık valla bende çok üzülüyorum artık bu başınıza gelen talihsizlikler için
valla hocam yüzümüz gülmedi denedim olmadı ne yapıcam hiçbir fikrim yok açıkçası

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
valla hocam yüzümüz gülmedi denedim olmadı ne yapıcam hiçbir fikrim yok açıkçası

Aslında aklıma bir fikir geldi servise şuanda bootlop da kaldığı için tekrar gonderseniz bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum sonuçta mi recovery gelmiyor ve yanlış rom atıldığı anlaşılmıyor bu şekilde açıklayıcı bir yazı ile önceki konuyu hiç açmadan bir daha yollayabilirisniz.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Aslında aklıma bir fikir geldi servise şuanda bootlop da kaldığı için tekrar gonderseniz bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum sonuçta mi recovery gelmiyor ve yanlış rom atıldığı anlaşılmıyor bu şekilde açıklayıcı bir yazı ile önceki konuyu hiç açmadan bir daha yollayabilirisniz.
aslında benimde aklıma o geldi biraz önce ama denemekten zarar gelmez ?

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
aslında benimde aklıma o geldi biraz önce ama denemekten zarar gelmez ?

Evet aynen öyle üstelik cihaza bir işlem yaptığınızı anlayacaklarını sanmıyorum önceki kayıtlar da ellerinde durmuyor ise ki duruyordur ama su yolu izleyebilirsiniz,

Şikayetvar a önceki konuyu hiç dile getirmeden ekran görüntüsü alıp konu açın bootlop da kalıyor kendi içerisindeki guncelleyiciden güncelledim deyin tüketici hakem heyetine gideceğinizi belirtin

Ellerinden geleni yapacaklardır ama sorun şu ki ellerinden ne geldiğini biz bilmiyoruz ...

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular