Çözüldü Mi 8 Bootloader kilitlendi

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
16. saniyeyle 21. saniye arası 5 dakika gibi geldi :D

Çok geçmiş olsun hocam :)

%99 a geldiğinde kalp krizi geçirmek uzereydim ama korkulacak hiç birşey yokmuş :) müsait bir vakitte başlığa çözüldü eklersen sevinirim birde şu mi hesabı eslestirilmemis arkadaşlar için bir çözüm buldum gibi pazartesi konuyu açarım muhtemelen

Ekli dosyalar

• IMG_20180901_163811.jpg
    IMG_20180901_163811.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 84

Dogkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğanay
Cihazım
Mi8
Konular
2
Aynı sorundan bende muzdaribim, unlock oldu açamadım. Cihazda kilidi açmak için bekleme süresi yoktu fakat geliştirici seçeneklerini açmak istedi açamadığım için garantiye yolladım beklemedeyim. Bu arada çok çok geçmiş olsun :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Fastboot da denediniz değil mi?

Aynı sorundan bende muzdaribim, unlock oldu açamadım. Cihazda kilidi açmak için bekleme süresi yoktu fakat geliştirici seçeneklerini açmak istedi açamadığım için garantiye yolladım beklemedeyim. Bu arada çok çok geçmiş olsun :)

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
umutchatin hocam biraz önce cihaz bt kilidi kapalıyken yüklemeye yapmayı başardım ama cihaz tekrar aynı şekilde açıldı acaba yardımcı olabilir misin sona yaklaştım sanki :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
umutchatin hocam biraz önce cihaz bt kilidi kapalıyken yüklemeye yapmayı başardım ama cihaz tekrar aynı şekilde açıldı acaba yardımcı olabilir misin sona yaklaştım sanki :)

Daha detaylı yazarmisin flasher ile mi rom attın? Hangi versiyonu attın?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
miflashla değil xiaomi tool ile attım 9.6.1 versiyonunu attım ama cihazda 9.6.3 vardı acaba ondan mı açılmadı ? şimdi global developer romunu indiriyorum sanırım o miui 10du değil mi ?
Herneyse yazılım telefonun miasistan menüsüne geçtikten sonra başladı. Zaten cihazı bilgisayara bağladığımda sadece mi asistan modunda 'mi8' olarak tanıyordu. Ben o moda alıp yüklemeyi gerçekleştirdim fakat olmadı. Yükleme işlemi yapılırken cihazda 'updating MIUI , don't reboot the device' yazıyordu ve yükleme işlemi yapılıyordu.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
miflashla değil xiaomi tool ile attım 9.6.1 versiyonunu attım ama cihazda 9.6.3 vardı acaba ondan mı açılmadı ? şimdi global developer romunu indiriyorum sanırım o miui 10du değil mi ?
Herneyse yazılım telefonun miasistan menüsüne geçtikten sonra başladı. Zaten cihazı bilgisayara bağladığımda sadece mi asistan modunda 'mi8' olarak tanıyordu. Ben o moda alıp yüklemeyi gerçekleştirdim fakat olmadı. Yükleme işlemi yapılırken cihazda 'updating MIUI , don't reboot the device' yazıyordu ve yükleme işlemi yapılıyordu.

Xiaomitools a gir eski xiaomitool u indir çince olan ve onunla dene

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Versiyon önemli değil sen önce bir flashla da sonra unlock Edip istediğin romu kurarsın sorun yok ama dediğimi dikkate al senin açtığın konuda anlatımı vardı sanırım eski versiyon ile dene çince romu flashlamayı ha bu arada yetki vermiş olmasınlar konuyu kontrol ediyorsun değil mi?

şuanda ''miui_MI8Global_8.8.30_1e559f40ab_8.1'' yükleniyor bu olmazsa onu denerim. Bu yüklediğim rom miui 10 mu acaba

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
konu e-postaya bağlı birisi birşey yazarsa haberim olur. Sürümü sorma nedenim bazen sürüm düşürüldüğünde bu sorunun ortaya çıktığını falan okumuştum o sebepten söyledim. Dediğin gibi eski sürümünü indirip çince yükleyeceğim bu olmazsa bakalım inşallah olur ilk kez cihaza birşey yüklendiğini gördüm kilitlendikten sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarım kapandı ve işlem yarıda kesildi artık mi asistana giremiyorum :( ne şanssız bi adamım ben

Son düzenleme:
Üst Alt