Çözüldü Mi 8 Bootloader kilitlendi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara sanırım sen cevabını verebilirsin;

cihazım geldiğinde unlock du flashlarken otomatik lock etti ve yanlış rom dan dolayı mi recovery de kalıyor miui versionu uyumlu değil deyip ayrıca fastboot açılabiliyor.

benim sorum fastboot açılıyor ve süreç sayıyorken sorun yaşarmıyım unlock da? üzerinde bir rom olmadığı için malum geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama falan giremiyorum.

bu arada cihazda mi hesabımla oturum açmıştım ve sanırım hesap sorunu olsa süre geriye saymazdı değil mi?

yardımlarınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde count saat gösterdimi unlock için yoksa direk hata mı alıyorsunuz?

Hocam unlock aracında süreyi başlatmadan önce hesap bilgilerini alıyor ve sonrasında süreyi başlatıyor. Sizde süre başlamış ise hesap bilgilerini başarılı olarak almış olması lazım. Yani süre bitiminde kilidinizin sorunsuz açılması gerekli. Başka cihaz olsaydı kesin olarak bu şekilde derdim ama Mi8'de farklı ve yeni uygulamalarla karşılaşabiliyoruz, yarın sizinle beraber ben de öğreneceğim :)

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Anladım öyleyse kurtarma şansım bir tık daha arttı umarım sizin cihazda bir an önce çözülür ve açılmadan hallederler saırım cihaz yeni olduğu içinde yenisini gönderebilirler...
umarım içini açmazlar ve yenisini gönderirler sizin cihazda inşallah yarın sabah açılır :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hocam unlock aracında süreyi başlatmadan önce hesap bilgilerini alıyor ve sonrasında süreyi başlatıyor. Sizde süre başlamış ise hesap bilgilerini başarılı olarak almış olması lazım. Yani süre bitiminde kilidinizin sorunsuz açılması gerekli. Başka cihaz olsaydı kesin olarak bu şekilde derdim ama Mi8'de farklı ve yeni uygulamalarla karşılaşabiliyoruz, yarın sizinle beraber ben de öğreneceğim :)

öyle birşey yazdın ki tansiyonum bir anda düşerken tavan yapıverdi ben de mi5s den beri olan deneyimlerimde aynı şekilde gözlemlemiştim fakat beni düşündüren şuan üstünde rom yok ve geliştirici seçeneği açık değil bunun unlock ile bir bağı yoktu değil mi? akşam pc yi eve götürücem riske atmamak için yarın tatil akşam geç saate kadar deniz yapayım da yarın geç uyanıp saat 15 gibi deneyeyim bakalım zaman geçmiyor kafayı yemek üzereyim mi mix2s falan bakmaya başladım can sıkıntısından :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
öyle birşey yazdın ki tansiyonum bir anda düşerken tavan yapıverdi ben de mi5s den beri olan deneyimlerimde aynı şekilde gözlemlemiştim fakat beni düşündüren şuan üstünde rom yok ve geliştirici seçeneği açık değil bunun unlock ile bir bağı yoktu değil mi? akşam pc yi eve götürücem riske atmamak için yarın tatil akşam geç saate kadar deniz yapayım da yarın geç uyanıp saat 15 gibi deneyeyim bakalım zaman geçmiyor kafayı yemek üzereyim mi mix2s falan bakmaya başladım can sıkıntısından :D

Sayım sonrası unlock işlemini yapması gerekli hocam. Biz güzel düşünelim, sonu da güzel olsun. Diğer ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim :D

Geliştirici seçeneği açıp olur olmaması fastboot modundayken bir anlam ifade etmiyor bu arada.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
fastboot modunda ise bi fastboot çin romu indirip yükleyin hocam olur belki

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Sayım sonrası unlock işlemini yapması gerekli hocam. Biz güzel düşünelim, sonu da güzel olsun. Diğer ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim :D

Geliştirici seçeneği açıp olur olmaması fastboot modundayken bir anlam ifade etmiyor bu arada.

Fastboot modunda bir anlam ifade etmemesi içimi rahatlattı :) sadece sayımdan sonra uygun değil diye mesaj alma ihtimali kalıyor onuda globalde konu açınca çözüyorlar anladığım kadarıyla zaten i.mi den baktığımdada devices da çıkıyor mi 8 :) içim fazlasıyla rahatladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fastboot modunda ise bi fastboot çin romu indirip yükleyin hocam olur belki

Biraz önce bitti romun inmesi ama çin romu onu da deneyeceğim her ihtimale karşı :D ben cihazı çöpe çevirene kadar kaşınıcam anlaşıldı :D

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
eğer çin mi 8 ise çin yükleyince açılması lazım

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
erase boot error alıyorum china rom u flashlatmıyor canirtuk mecbur yarın saat 15:00 :D

Ekli dosyalar

• flash.JPG
    flash.JPG
    84,2 KB · Görüntüleme: 116

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım