Soru Mi 8 aldım bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 8 aldım hepsi buradadan almış benim aldığım kişi cihaz tr cihazı ama kitapçıklar şarj başlığı tr uyumlu değil hep çince kutuda global yazmıyor cihaza global rom yüklü sanırım Çin'den globale çevrildi bana ne zararı olur acaba bu cihazın rom falan yüklemek istesem bu arada bl kilidi açık

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Asil siz beni gulduruyorsunuz xiaomi paralel ithalata karsi bu cihazlar elektronik neler yapilacagini keske biraz tahmin edebilseniz adamlar video paylasip para kazaniyor so ra o telefonu odunc aliyorlar yani bunu bu kadar abartmayin bende alir yaparim 100000 izlense reklamlı telefonun ücretinden fazlasini cikaririm. Isinize gelmeyen bir sey gorunce bilmemezlige cahillihlge vurmayin cin versiyon cihaz senin icin mi uretildi adamlar tekrar soyluyorum cin icin bunu cikariyor. Ayrica bu cihazlar b20 den mahrum bilmeyen bir kisinin eline gecerse 4 g de olusacak sikinti xiaomi adina kotu olur. Bir telefonun en onemli ozelligi hic islemci kamera degil modemi 5 g cikmak uzere 4 g de sikinti cekmek istemez kimse ve bu telefonu satmak icin sebep mi 8 lite global versiyonda sorun olmasina ragmen bircok arkadasim telefonu sattilar. Evet eskiden mi 5 filan aliniyodu ama o zaman xiaomi resmi olarak girmemisti ulkeye suan kacak global satanlarda var carsilarda cok gordum kapali kutu hemde cihazlar. Yani hem xiaomi kurallari hemde avrupa kurallarına gore senin global kullanman lazim bu bir zorunluluk degil. Ama bence mumkunse iade etsin o cihazlarin satilmasi en azindan bilmeyen birine yasal degil. Kutuda China versiyon yaziyor babalarinin hayrina yazmiyorlar onu iyi forumlar.
Valla hocam ben söyleyeceğimi söyledim bu forumda da bunu bana söyleyen tek kişi sizsiniz her şey parasına göre tabiki global daha iyi bunu tartışmam ancak sorunlu elde patlayabilir falan hala gülüyorum :) konu uzamasın siz almak istemiyorsanız almayın problem değil ancak yönlendirme yaparken dikkat edin china cihazlar daha ucuz olduğu için zaman zaman tercih edilebiliyor ve bundan dolayı da sıkıntı çekeni görmedim band 20 muhabbeti vurguladık ancak ona göre üretilmiş buna göre üretilmiş diye çalışmayacak bir şey yok işime gelmeyen bir şey yok bu arkadaştan bir gelir elde etmiyorum bir şey kazanmıyorum yardımcı oluyorum cihazı almış sonuç olarak ayrıca mi 5 mi 6 bazı mi 8 ler Türkiye de satılan garantili cihazlar da china versiyonu dediğiniz gibi olsa kimse yatırım yaparak Türkiye ye cihaz getirip garanti yapmaz bence siz olayı biraz sonradan görme yansıtıyorsunuz iyi forumlar

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Bilmeden atıp tutuyor millet.
Türkiye garantili cihaz almadığın sürünce hepsi Çin dir. İthalatçı Delta garantili cihazların hepsi Çin ürünüdür.
Ben İthalatçı garantili aldım. Defalarca rom yükledim ister miflash ister twrp. Hiç sorun olmaz.
Band 20 olayınada ne taktınız.
Band 20 yi o kadar önemseyen almasın.
Zaten şehit merkezinde band 20 frekansı kullanmıyor gsm operatörleri.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bilmeden atıp tutuyor millet.
Türkiye garantili cihaz almadığın sürünce hepsi Çin dir. İthalatçı Delta garantili cihazların hepsi Çin ürünüdür.
Ben İthalatçı garantili aldım. Defalarca rom yükledim ister miflash ister twrp. Hiç sorun olmaz.
Band 20 olayınada ne taktınız.
Band 20 yi o kadar önemseyen almasın.
Zaten şehit merkezinde band 20 frekansı kullanmıyor gsm operatörleri.
Hocam işte arkadaşa anlatamadım bir türlü kendi yaptığı yolu doğru görebilir ancak yönlendirmesi yanlış.

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Hocam işte arkadaşa anlatamadım bir türlü kendi yaptığı yolu doğru görebilir ancak yönlendirmesi yanlış.
Arkadasim lafini bitirirken guzel giydirmeler yapiyorsun ama yani hersey ortada asil bilgisiz sizsiniz adam yazilim farki var diyor benim gordugum tehlike çin versiyon cihazlarin bl kilidi kapanmiyor ancak global surumlerde bl kilidi kapanabiliyor. Üstelik kapatirsaniz cihaz cop olabiliyor. Simdi fark yok filan diyorsunuz da bu durumu nasil degerlendiriyorsunuz sonucta ayni cihaz entegre farki mi var? Chip farki mi var? Bootloader önyükleyici biliyorsunuzdur burası aynı cihaz için çin ve global olarak ayrılıyorsa ben ileride xiaominin bu cihazlarin disari satilmamasi icin elinden geleni yapabilecegini soyluyorum bunu burda kimse inkar edemez. Xiaomi cihazlarini babasinin hayrina kutu kutu ayirmiyor bir arkadas daha konusmaya dahil olmus utanmasaniz telefonlar türkiye global paketleniyor diyeceksiniz. Birçok kisiye boyle telefonlar tabiri caizse kitleniyor. Adama al sim tak kullan diyip veriyorlar rom yüklerken bl kilitliyor elinde kaliyor cihaz. Bir tusa bakiyor resmen. Ve birde global telefonlarda ayni sekilde satanlar var illaha cin alinacak diye bir sey yok. Adanada kacak sifir xiaomi global satiyorlar.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Delta garantili aldığımda cihaz elime global rom yüklü geldi ve bootloader kapalıydı. Ben kendim başvurdum 2 haftada açıldı. Bootloader kapatılınca çöp oluyorsa neden olmadı.
Tecrübelerle dayanarak konuşuyoruz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum Kurallarımız

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • ....
  • 2.5. Nezaket : ..... Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.

Her hangi bir cezai yaptırıma başvurulmaması için konu yeni yorumlara kapatılmıştır. Lütfen forumumuzu kullanırken Forum Kurallarımız 'a dikkat edelim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt