Soru Mi 8 aldım bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 8 aldım hepsi buradadan almış benim aldığım kişi cihaz tr cihazı ama kitapçıklar şarj başlığı tr uyumlu değil hep çince kutuda global yazmıyor cihaza global rom yüklü sanırım Çin'den globale çevrildi bana ne zararı olur acaba bu cihazın rom falan yüklemek istesem bu arada bl kilidi açık

ZGRCN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Veya şöyle sorayım bu cihaza ben herhangi bir rom yükleyebilir miyim twrp yükledikten sonra global cihaza yükler gibi rom yüklenir mi mesela global beta yüklemek istesem veya masik rom
hocam en iyisi beğenmedim deyip iade etmeniz hem aklınızda bir soru kalmaz bu arada ben global Mİ 8'i 3450 tl ye Doğansan (gittigidiyor) satıcısından aldım (Delta Servis Garantili ) iki hafta önce şuan satışa kapalı ama arayıp stok sorabilirsiniz. stok varsa iade edip alın derim.
tabi size kalmış.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Hocam eğer uygun fiyatlı ise china da olsa gayet iyi bir sorun olmaz yani bu kadar endişe sebebiniz nedir ?
Endişe sebebim global olmaması pekte anlamam aslında ama bi rom alışkanlığı oldu deniyorum sürekli farklı farklı romlar acaba yükle kaldır başka yükle sorun olur mu diye

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Endişe sebebim global olmaması pekte anlamam aslında ama bi rom alışkanlığı oldu deniyorum sürekli farklı farklı romlar acaba yükle kaldır başka yükle sorun olur mu diye
Hocam belirtiyorum ben her şeyi :) tek yaşayacağınız problem band 20 ve şarj adaptöründe dönüştürücü kullanmaktır içinde zaten global rom varmış ayrıca sizde romlar arası geçiş yapacağım diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

China ve Globalde cihazlar aynıdır sadece biri çine özel üretiliyor çin romu içinde sadece ingilizce ve çince var ayrıca play store yok bunu da rom değiştirip halletmişler onun haricinde cihaz aynı cihaz

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Hocam belirtiyorum ben her şeyi :) tek yaşayacağınız problem band 20 ve şarj adaptöründe dönüştürücü kullanmaktır içinde zaten global rom varmış ayrıca sizde romlar arası geçiş yapacağım diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

China ve Globalde cihazlar aynıdır sadece biri çine özel üretiliyor çin romu içinde sadece ingilizce ve çince var ayrıca play store yok bunu da rom değiştirip halletmişler onun haricinde cihaz aynı cihaz
Peki band 20de sorun yaşar mıyım denildiği gibi mi biraz araştırdım

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Türkiye garantili olarak almadığınız sürece hespi Çin ürünü olarak gelir. Fakat global sürüm yükler kullanırsın. Hiç bir sorun olmaz.
İthalatçı garantili olarak alınan cihazlarda Çin cihazıdır. Ben Hepsiburadadan ithalatçı garantili Mi 5s aldım 3 sene olacak neredeyse. En az 50 kez rom yüklemişimdir. En ufak sorun olmadı olmazda. Cihazların hepsi aynı.
Yaklaşık 3 yıllık deneyimim süresince hiç bir aksilik görmedim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt