Soru Mi 8 aldım bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 8 aldım hepsi buradadan almış benim aldığım kişi cihaz tr cihazı ama kitapçıklar şarj başlığı tr uyumlu değil hep çince kutuda global yazmıyor cihaza global rom yüklü sanırım Çin'den globale çevrildi bana ne zararı olur acaba bu cihazın rom falan yüklemek istesem bu arada bl kilidi açık

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Zaten şuanda Türkiye Xiaomi mağazasındaki telefonlara da öyle rom yüklüyorlar zaten onda bir sıkıntı yok ama şarj aletinin uyumlu olmaması kötü olmuş
Evet bi şarj aleti alıcam öneriniz var mı acaba nerden almalıyım

Oyla:

StinkyCheese

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Gm 5 plus
Konular
0
Evet bi şarj aleti alıcam öneriniz var mı acaba nerden almalıyım
Mümkünse kendi mağazasına yani yakınsan forum İstanbul'a git orda Xiaomi'nin mağazası var ordan orijinal şarj aleti alabilirsin

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Bence yasal hakkınız varsa iade edin. B20 yok o cihazlar sen kullan diye uretilmiyor cin teknolojisine gore uretiliyor bu arada operator tarafi olarak diyorum. Bunun disinda xiaomi sicak bakmiyor boyle seylere cin icin urettigim cihazi cinli kullanacak yuttdisina cikmasini istemiyorlar. Gelecekte romlara ayirac filan koyarlar mesela nasil ki cihaz cin oldumu bl kilidi kapanmiyorsa cihaza iste farkli yazilim yuklenincede brick olacak gercekten bu arb yi biraz ileri goturup bu olayi cozebilir xiaomi bu yuzden bu toplara girmeyin. Cihazin imha edilmeyeceginin garantisi yok. Her zaman global xiaomi kullanin yada rom degistirmeyin elinizden geldigince saygilar.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Bence yasal hakkınız varsa iade edin. B20 yok o cihazlar sen kullan diye uretilmiyor cin teknolojisine gore uretiliyor bu arada operator tarafi olarak diyorum. Bunun disinda xiaomi sicak bakmiyor boyle seylere cin icin urettigim cihazi cinli kullanacak yuttdisina cikmasini istemiyorlar. Gelecekte romlara ayirac filan koyarlar mesela nasil ki cihaz cin oldumu bl kilidi kapanmiyorsa cihaza iste farkli yazilim yuklenincede brick olacak gercekten bu arb yi biraz ileri goturup bu olayi cozebilir xiaomi bu yuzden bu toplara girmeyin. Cihazin imha edilmeyeceginin garantisi yok. Her zaman global xiaomi kullanin yada rom degistirmeyin elinizden geldigince saygilar.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgileriniz için bi alacak karşılığı aldım 2200 e gelmiş oldu bana versem geri alacağımı alamam bilemedim şimdi ne yapsam

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Anladım hocam teşekkür ederim bilgileriniz için bi alacak karşılığı aldım 2200 e gelmiş oldu bana versem geri alacağımı alamam bilemedim şimdi ne yapsam
Hocam herhangi bir eu romu yukluyse veya global onda kalin guncellemeleri alin ama rom degistirmeyin elinizden geldigince twrp uzerinden yukleyin romlari sikinti cikmaz.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Hocam herhangi bir eu romu yukluyse veya global onda kalin guncellemeleri alin ama rom degistirmeyin elinizden geldigince twrp uzerinden yukleyin romlari sikinti cikmaz.
Şuan global beta yükledim zaten böylede kalsın o zaman teşekkür ederim bilginiz için

Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Ben de hb den almıştım geçen sene mi8. Band20 mi8 lerin hepsinde var. Mi8se modeli gibi global olmayan cihazlarda band20 yok sadece. Gönül rahatlığı ile kullanın. Kim mi8 de band20 yok diyorsa yanlış biliyordur.sadece çin versiyonunun yazılımı farklı. İthalatçı firma da global rom yükleyip satıyor. Hiçbir sıkıntı olmadan kullanabilirsin.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam vallaha güldürdünüz beni eskiden cihazlar Türkiye ye globala olarak gelmiyordu 2018 başında Xiaomiye mi 6 ile tanıştım mecburen çin versiyonuydu ve sorunsuz kullandım bence bu tarz yanlış bilgiler vermeyin çünkü aynı cihaz yok kapanır yok brick olur vs vs aynı cihaz çin için üretilen diye bir şey yok Webtekno gibi kanallar bile cihazları incelerken China modelini inceliyor siz elinde patlar diyorsunuz

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Hocam vallaha güldürdünüz beni eskiden cihazlar Türkiye ye globala olarak gelmiyordu 2018 başında Xiaomiye mi 6 ile tanıştım mecburen çin versiyonuydu ve sorunsuz kullandım bence bu tarz yanlış bilgiler vermeyin çünkü aynı cihaz yok kapanır yok brick olur vs vs aynı cihaz çin için üretilen diye bir şey yok Webtekno gibi kanallar bile cihazları incelerken China modelini inceliyor siz elinde patlar diyorsunuz
Asil siz beni gulduruyorsunuz xiaomi paralel ithalata karsi bu cihazlar elektronik neler yapilacagini keske biraz tahmin edebilseniz adamlar video paylasip para kazaniyor so ra o telefonu odunc aliyorlar yani bunu bu kadar abartmayin bende alir yaparim 100000 izlense reklamlı telefonun ücretinden fazlasini cikaririm. Isinize gelmeyen bir sey gorunce bilmemezlige cahillihlge vurmayin cin versiyon cihaz senin icin mi uretildi adamlar tekrar soyluyorum cin icin bunu cikariyor. Ayrica bu cihazlar b20 den mahrum bilmeyen bir kisinin eline gecerse 4 g de olusacak sikinti xiaomi adina kotu olur. Bir telefonun en onemli ozelligi hic islemci kamera degil modemi 5 g cikmak uzere 4 g de sikinti cekmek istemez kimse ve bu telefonu satmak icin sebep mi 8 lite global versiyonda sorun olmasina ragmen bircok arkadasim telefonu sattilar. Evet eskiden mi 5 filan aliniyodu ama o zaman xiaomi resmi olarak girmemisti ulkeye suan kacak global satanlarda var carsilarda cok gordum kapali kutu hemde cihazlar. Yani hem xiaomi kurallari hemde avrupa kurallarına gore senin global kullanman lazim bu bir zorunluluk degil. Ama bence mumkunse iade etsin o cihazlarin satilmasi en azindan bilmeyen birine yasal degil. Kutuda China versiyon yaziyor babalarinin hayrina yazmiyorlar onu iyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt