Soru Mi 8 aldım bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 8 aldım hepsi buradadan almış benim aldığım kişi cihaz tr cihazı ama kitapçıklar şarj başlığı tr uyumlu değil hep çince kutuda global yazmıyor cihaza global rom yüklü sanırım Çin'den globale çevrildi bana ne zararı olur acaba bu cihazın rom falan yüklemek istesem bu arada bl kilidi açık

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Türkiye garantili olarak almadığınız sürece hespi Çin ürünü olarak gelir. Fakat global sürüm yükler kullanırsın. Hiç bir sorun olmaz.
İthalatçı garantili olarak alınan cihazlarda Çin cihazıdır. Ben Hepsiburadadan ithalatçı garantili Mi 5s aldım 3 sene olacak neredeyse. En az 50 kez rom yüklemişimdir. En ufak sorun olmadı olmazda. Cihazların hepsi aynı.
Yaklaşık 3 yıllık deneyimim süresince hiç bir aksilik görmedim.
Paketleme içeriği farklı bir de band 20 işte aynı cihaz yoksa

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Endişe sebebim global olmaması pekte anlamam aslında ama bi rom alışkanlığı oldu deniyorum sürekli farklı farklı romlar acaba yükle kaldır başka yükle sorun olur mu diye
Miflash ile rom yüklememeye çalış yüklersen de eğer Flash All seç, Flash all and Lock seçersen cihazın kullanılmaz olabilir. Onun haricinde band 20de falan sorun yaşamazsın. Dikkat etmen gereken tek konu kırmızı yazdığım yazı. Twrp ile istediğin romlari kurabilirsin yanlış birşey yapmadığın sürece bir şey olmaz

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Ben cihazı İthalatçı garantili aldığım zaman cihaz global rom yüklüydü ve Bootloader kilidi kapalıydı. Kendim Bootloader kilidini açtım, 2 hafta sürdü.
Yabi büyük bir ihtimal İthalatçı firma mi flash ile rom kurarken clean all and lock yapmıştır.
Ben defalarca mi flash ile rom yükledim tabi hiç birinde clean all and lock demedim. Hiç sorun yaşamadım.
*Tabi kilidi açtıktan sonra kapatmamakta fayda var.

Oyla:

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Mi 8 için önerebileceğiniz güzel bir rom var mı şimdi global beta kurdum
Hocam ben uzun suredir ms rom kullaniyorum severek. kendine özgü bazi ozellestirmeleri mevcut konusu forumda mevcut romlar bölümünde. Tavsiye ederim kesinlikle

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Hocam ben uzun suredir ms rom kullaniyorum severek. kendine özgü bazi ozellestirmeleri mevcut konusu forumda mevcut romlar bölümünde. Tavsiye ederim kesinlikle
Tamam hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp ile yüklemem gerekecek değil mi hocam benim cihaz çin sonradan global yüklenmiş sanırım sorun olmaz değil mi ve yüklediğimde hatalar var mı sorun yaşarmıyım

Oyla:

StinkyCheese

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Gm 5 plus
Konular
0
Arkadaşlar mi 8 aldım hepsi buradadan almış benim aldığım kişi cihaz tr cihazı ama kitapçıklar şarj başlığı tr uyumlu değil hep çince kutuda global yazmıyor cihaza global rom yüklü sanırım Çin'den globale çevrildi bana ne zararı olur acaba bu cihazın rom falan yüklemek istesem bu arada bl kilidi açık
Zaten şuanda Türkiye Xiaomi mağazasındaki telefonlara da öyle rom yüklüyorlar zaten onda bir sıkıntı yok ama şarj aletinin uyumlu olmaması kötü olmuş

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt