MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yeniden başlatmak çözdü yani dimi sorunu hafif pürüzler kaldı
Evet çözdü diyebilirim. Yani hiç siyah ekran sorunuyla karşılaşmadım. Donma takılma falan da olmadı hiç. :) Size de teşekkür ediyorum.

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Evet çözdü diyebilirim. Yani hiç siyah ekran sorunuyla karşılaşmadım. Donma takılma falan da olmadı hiç. :) Size de teşekkür ediyorum.
Rica ederim forumda gördüm direk söylemek istedim ☺️

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
20.4.30 sürümünü kurmak isteyen Mi6 dostlarının dikkatine...
Güncellemeyi yapmak için sıfırdan temiz kurulum yapmanıza lüzum yok. Romu 2 wipe yaparak sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Yalnız tam ekran hareketlerini kullananlar kurulumdan önce kapatsın. Zira home ve navigasyon tuşları hiç bir şekilde çalışmıyor. İlk açılış anında hafif takılmalar olabilir. Ben bunu tekrar 2 wipe yaparak çözdüm. Şu an cihaz Stabil şekilde çalışıyor. Ufak tefek problemler de ileriki haftalarda çözülecektir.
Skorpi hocamın da dediği gibi efsane bir sürüm olmuş. Sırf kilit ekranından ana menüye geçiş animasyonu için bile bu sürüm yüklenir.

Son düzenleme:

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
Güncellemeyi yapmak için sıfırdan temiz kurulum yapmanıza lüzum yok. Romu 2 wipe yaparak sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Yalnız tam ekran hareketlerini kullananlar kurulumdan önce kapatsın. Zira home ve navigasyon tuşları hiç bir şekilde çalışmıyor. İlk açılış anında hafif takılmalar olabilir. Ben bunu tekrar 2 wipe yaparak çözdüm. Şu an cihaz Stabil şekilde çalışıyor. Ufak tefek problemler de ileriki haftalarda çözülecektir.
@Skorpi hocamın da dediği gibi efsane bir sürüm olmuş. Sırf kilit ekranından ana menüye geçiş animasyonu için bile bu sürüm yüklenir.
2 wipe dediginiz advanced wipe ekraninda cache ve dalvik&cache secenekleri mi oluyor?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Skorpi hocamın da dediği gibi efsane bir sürüm olmuş. Sırf kilit ekranından ana menüye geçiş animasyonu için bile bu sürüm yüklenir.
Sevgili hocam, Xiaomi, Miui ve EU üçgeni bir arada olunca, adeta Transformers oluyorlar, boşuna Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise damarlarda (cihaz'da) akan Kan'dır demiyoruz dimi ama

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mi6 kullanıcılarına bak hey maşallah haha-- Şu ilginin çeyreğini Mix2'ye göstermedi kimse.

Üst Alt