Yeniden başlatmayi denedinizmi ?karanlik moda alinca saatin oldugu ust bildirim kayboldu geri de gelmiyor
Ben ilk saatlerde 11mb/s ile indirmiştim. Bilgisayardan indiriyorsanız IDM kullanmayı denediniz mi?android file hostta bir tek ben mi sıkıntı yaşıyorum mirorlink bulamıyor diğer sourgeforgenet ise cok yavaş indiriyor
denedim fakat işe yaramadı 2mb/s hızla iniyor neyse yapacak birsey yok 2 saate kurarız artıkBen ilk saatlerde 11mb/s ile indirmiştim. Bilgisayardan indiriyorsanız IDM kullanmayı denediniz mi?
Sunucular çok yoğun demek ki.denedim fakat işe yaramadı 2mb/s hızla iniyor neyse yapacak birsey yok 2 saate kurarız artık
2 wipe de uygulamalar fotoğraflar falan silinmiyor dimi?duzelmemisti tekrar 2 wipe yaptim duzeldi
Az önce idm ile indirdim 10 MB/s hızla bence idm ile indiriyorsaniz düzelir yoğunluk vardır şuandenedim fakat işe yaramadı 2mb/s hızla iniyor neyse yapacak birsey yok 2 saate kurarız artık
Güzel uygulama, ses çubuğu sorunu düzelene kadar iş görür, teşekkürler.Arkadaşlar güncelleme gelene kadar el ile ses açma kısma olayını bu güzel yazılım ile çozebilirsiniz. Hatta güncelleme gelse bile ben yine bu yazılımı kullanırım gibime geliyor çok hoşuma gittiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.