Rica ederim hocam ; elimizden geldiği kadar. Eğer yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.tesekkur ederim yedek korkum vardi, emeginize saglik her konuda hemen yardimci oluyorsunuz tesekkurler
Maalesef yok hocam. Bende şu an L3 olarak görülüyor.hocam widevine l1 verdiler mi acaba bi gelişme yaşandı mı ?
Daha yeni düştüğü için 1-2 gün bekleyin kullananlar pil-performans açısından deneyimlerini yazacaktırRomu kurup aktif kullanmaya başlayan var mı? 20.3.26 dan geçilir mi tavsiye ediyor musunuz pil ve performans konusunda yoksa bekleyelim mi?
20.4.30 sürümünü kurmak isteyen Mi6 dostlarının dikkatine...
Güncellemeyi yapmak için sıfırdan temiz kurulum yapmanıza lüzum yok. Romu 2 wipe yaparak sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Yalnız tam ekran hareketlerini kullananlar kurulumdan önce kapatsın. Zira home ve navigasyon tuşları hiç bir şekilde çalışmıyor. İlk açılış anında hafif takılmalar olabilir. Ben bunu tekrar 2 wipe yaparak çözdüm. Şu an cihaz Stabil şekilde çalışıyor. Ufak tefek problemler de ileriki haftalarda çözülecektir.
Skorpi hocamın da dediği gibi efsane bir sürüm olmuş. Sırf kilit ekranından ana menüye geçiş animasyonu için bile bu sürüm yüklenir.
Dediğiniz iki problem dışında eksiksiz çalışan ve görsel olarak ta mükemmel bir güncelleme olmuş hocam.Hocam bilgi için çok teşekkürler. Söylediğiniz gibi 2 wipe ile romun üstüne tekrar kurdum. Şu an şaşılacak şekilde akıcı oldu, donma takılma yok.
İlk kurduğumda sanırım bir sorun oluştu. Halbuki 4 wipe ve format data yapmıştım.
Tam ekran haraketlerindeki home tuşu ve navigasyon tuşları çalışmama sorunu ve ses çubuklarını hareketi sorunu devam ediyor.
Bunlarda önümüzdeki güncellemelerle düzelecektir diye umut ediyorum.