MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Rica ederim hocam, 19 Haziran 'a kadar buradayız inşallah. Sonrası Allah kerim... 8=) Yes~~
19 haziran sonrasında size port rom yükletiriz hocam, sırası gelmeye başlıyor yavaş yavaş

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Sabırsız Mi6 Kullanıcılarının gözü aydın.

MİUİ V12 20.4.30 LİNKLERİ....

Emeğinize sağlık hocam. Hepimize hayırlı olsun.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
19 haziran sonrasında size port rom yükletiriz hocam, sırası gelmeye başlıyor yavaş yavaş

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Dediğimiz gibi Allah Kerim hocam. Xiaomi efsanesinin fişini çeksin; sonrasına bakarız inşallah.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yaşadığım ilk sorun WhatsAppta konuşurken klavye açtığım zaman veya uygulamaya girdiğim zaman siyah ekran oluyor. Bu arada sırada oluyor. Başka uygulamalarda da bu sorun olabilir. Ana ekran tuşuna basıp tekrar uygulumaya girince düzeliyor. Şu an için günlük kullanıma yeterli gibi gözüküyor. Denemek isteyenler bence indirip yüklemeli. Yarın da pil durumu hakkında bilgi paylaşırım.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Miui 12 eu beta 20.4.30 Mi6 kullanıcılarına önermiyorum.
İlk çin beta sürümü çıktığında kurmuştum, bazı hatalar vardı ve google servisler yoktu. Google servisleri kurmuştum hatalarda beta sürümü için kabul edilebilir seviyedeydi.
Eu beta da bunların bir çoğunun düzeltilip verileceği umudundaydım ama öyle olmadı maalesef.
Gördüğüm hatalar,
Öncelikle şunu belirteyim kurulumu 4 wipe ve format data ile yaptım.
1. Tam ekran hareketleri açtığınızda home tuşu ve yanındaki iki tuş iptal oluyor. Miui 11 de bu böyle değildi hem tam ekran hareketlerini ve hemde fiziki tuşları kullanabiliyordunuz.
2. Ekranda çıkan ses kısma/açma çubuklarını aşağıya ve yukarı hareket ettirmek çok zorlaşmış.
3. Ayarlar menüsünde herhangi bir özelliği açtığınızda veya kapattığınızda bazen tepki vermiyor, 3-4 defa aç kapa yapmanız gerekiyor.
4. Ekran bazen donuyor
5. Menü geçişleri zaman zaman kasıyor.
Velhasıl kelam çok fazla dayanamadım Eu beta 20.2.27 ye geri döndüm.
İlk kurduğum çin orijinal romunda da 1 ve 2 nolu hatalar vardı ama en azından kullanılabilinir durumdaydı, bir gün falan kullanmıştım o şekilde. Kasma bu kadar çok yoktu. Whatsapp yedeğimi alabilseydim eu çıkana kadar kullanmayı düşünüyordum.
Eu ne yapmış anlamadım, orijinaldeki yazı karakterlerini falanda değiştirmişler. Orijinaldeki görsellik çok güzeldi, nedense Eu da o hissiyatı alamadım.
@Koçara

jackalsifo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Linklerde indirme sıkıntısı olan var mı yada neden olabilir?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Emeğinize sağlık hocam. Hepimize hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam. Amin inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 12 eu beta 20.4.30 Mi6 kullanıcılarına önermiyorum.
İlk çin beta sürümü çıktığında kurmuştum, bazı hatalar vardı ve google servisler yoktu. Google servisleri kurmuştum hatalarda beta sürümü için kabul edilebilir seviyedeydi.
Eu beta da bunların bir çoğunun düzeltilip verileceği umudundaydım ama öyle olmadı maalesef.
Gördüğüm hatalar,
Öncelikle şunu belirteyim kurulumu 4 wipe ve format data ile yaptım.
1. Tam ekran hareketleri açtığınızda home tuşu ve yanındaki iki tuş iptal oluyor. Miui 11 de bu böyle değildi hem tam ekran hareketlerini ve hemde fiziki tuşları kullanabiliyordunuz.
2. Ekranda çıkan ses kısma/açma çubuklarını aşağıya ve yukarı hareket ettirmek çok zorlaşmış.
3. Ayarlar menüsünde herhangi bir özelliği açtığınızda veya kapattığınızda tepki vermiyor, 3-4 defa aç kapa yapmanız gerekiyor.
4. Ekran bazen donuyor
5. Menü geçişleri zaman zaman kasıyor.
Velhasıl kelam çok fazla dayanamadım Eu beta 20.2.27 ye geri döndüm.
İlk kurduğum çin orijinal romunda da 1 ve 2 nolu hatalar vardı ama en azından kullanılabilinir durumdaydı, bir gün falan kullanmıştım o şekilde. Kasma bu kadar çok yoktu. Whatsapp yedeğimi alabilseydim eu çıkana kadar kullanmayı düşünüyordum.
Eu ne yapmış anlamadım, orijinaldeki yazı karakterlerini falanda değiştirmişler. Orijinaldeki görsellik çok güzeldi, nedense Eu da o hissiyatı alamadım.
@Koçara
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgiler 20.4.30 sürümünü yüklemek isteyen Mi6 kullanıcıları için bir ikaz olmuştur umarım. Dikkate almalarında fayda var.
Zaten bu ilk sürümden sonra Haziran ayına kadar verilecek güncellemeler, güvenlik yaması ve hata düzeltmeleri üzerine olacak gibi görünüyor.

Son düzenleme:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Peki mi 6 için eu stabil çıkacak mı acaba?

mhmtalicr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Bana ota ile geldi fakat indiremiyorum şuan sunucular devre dışı diye bi hata veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-02-14-27-37-043_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2020-05-02-14-27-37-043_pl.zdunex25.updater.jpg
    303,3 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt