Aşağıdaki konuları inceleyebilirsiniz hocam.volteyi nasıl acarız? vodofone ve tcell hat takılı volte simgesi çıkmıyor. açıksa da açık ooldugunu nasıl anlarım ?
Mi 6 apk stabil çalıştı. Kurcalarken küre çekimini denedim tüm noktaları çektim ama sonra kendinliğinden kapanıyor çektiğimde kaydetmiyor. Nasıl yapabilirim?Cihazınız rootlu ve magisk yüklü ise altta verdiğim modülü magisk üzerinden yükleyin. Mi6 da kod yazarak camera2 nin aktif edilmesi sağlıklı bir yöntem değil. Ya hata alırsınız yada belli sürümlerin haricindeki gcam apk larını çalıştıramazsınız.
Not: Mi6 da verdiğim modülle sorunsuz çalışan en son sürüm google kamera apk sı....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dediğiniz ayrıntılara girmedim. Bu yüzden bir cevabım yok. Ne var ki kullandığımız apklar henüz geliştirilme aşamasında ve her cihazda aynı stabiliteyi vermiyor.Mi 6 apk stabil çalıştı. Kurcalarken küre çekimini denedim tüm noktaları çektim ama sonra kendinliğinden kapanıyor çektiğimde kaydetmiyor. Nasıl yapabilirim?
Ellerinize sağlık hocam,her ne kadar şuan Mi 6 cihazım olmasada siz değerli üstadımdan değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağımSabırsız Mi6 Kullanıcılarının gözü aydın.
MİUİ 12 20.4.30 LİNKLERİ....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sabırsız Mi6 Kullanıcılarının gözü aydın.
MİUİ V12 20.4.30 LİNKLERİ....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam. İlk sürüm beraberinde bir çok hatayı da barındıracağı için daha ilk günden yükleyip yüklememekte kararsızım açıkçası. Konu sahibi olarak linkleri verdik, artık söz sırası gençlerde. Onlar daha hevesli....Ellerinize sağlık hocam,her ne kadar şuan Mi 6 cihazım olmasada siz değerli üstadımdan değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım
Bizim cihaza daha gelmesine var hocam o yüzden forumda yorumları okuyacağız sadece...Teşekkür ederim hocam. İlk sürüm beraberinde bir çok hatayı da barındıracağı için daha ilk günden yükleyip yüklememekte kararsızım açıkçası. Konu sahibi olarak linkleri verdik, artık söz sırası gençlerde. Onlar daha hevesli....
Hayırlı olsun hocam.Teşekkür ederim hocam. İlk sürüm beraberinde bir çok hatayı da barındıracağı için daha ilk günden yükleyip yüklememekte kararsızım açıkçası. Konu sahibi olarak linkleri verdik, artık söz sırası gençlerde. Onlar daha hevesli....