MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
Cihazınız rootlu ve magisk yüklü ise altta verdiğim modülü magisk üzerinden yükleyin. Mi6 da kod yazarak camera2 nin aktif edilmesi sağlıklı bir yöntem değil. Ya hata alırsınız yada belli sürümlerin haricindeki gcam apk larını çalıştıramazsınız.

Not: Mi6 da verdiğim modülle sorunsuz çalışan en son sürüm google kamera apk sı....
aynen nokta atışı büyük başkan eline sağlık

girdap7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan Girdap
Cihazım
mi6
Konular
0
Cihazınız rootlu ve magisk yüklü ise altta verdiğim modülü magisk üzerinden yükleyin. Mi6 da kod yazarak camera2 nin aktif edilmesi sağlıklı bir yöntem değil. Ya hata alırsınız yada belli sürümlerin haricindeki gcam apk larını çalıştıramazsınız.

Not: Mi6 da verdiğim modülle sorunsuz çalışan en son sürüm google kamera apk sı....

verdiğiniz modül ve kamera uygulamasını yükledim kamera çalıştı ama tam performans alamadım. ilk karşılaştığım sorunlardan biri video çektikten sonra albüme çok geç düşüyor. diğer ağır çekimde 5 saniyelik bir video çeksem bile 1-2 saatlik bir video çıkarıyor ve bu video oynatılmadı hatası veriyor.

bunları düzeltmek için yapmamız gereken ayarlar vara mı?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
verdiğiniz modül ve kamera uygulamasını yükledim kamera çalıştı ama tam performans alamadım. ilk karşılaştığım sorunlardan biri video çektikten sonra albüme çok geç düşüyor. diğer ağır çekimde 5 saniyelik bir video çeksem bile 1-2 saatlik bir video çıkarıyor ve bu video oynatılmadı hatası veriyor.

bunları düzeltmek için yapmamız gereken ayarlar vara mı?
Dediğiniz gibi bir probleme şahit olmadım zira ben google kamera yı yalnızca fotoğraf çekiminde kullanırım. Video çekerken stock kamera ziyadesiyle işimi görüyor.
Öyle özel bir ayar falan da yapmış değilim.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Arkadaşlar eu betada volte ve vowifi çalışıyor mu?

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam ben şuan LineageOS 17.1 officialdeyim. Babamın telefonundan sim kartı aktifleştirdim. Ayrıca kendi telefonumda da volte seçeneği aktif fakat görüşme yaparken yine 3gye dönüyor. Eu Betada çalışıyorsa birazdan flashlayacağım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam ben şuan LineageOS 17.1 officialdeyim. Babamın telefonundan sim kartı aktifleştirdim. Ayrıca kendi telefonumda da volte seçeneği aktif fakat görüşme yaparken yine 3gye dönüyor. Eu Betada çalışıyorsa birazdan flashlayacağım.
hatta volte aktifse romda çalışır

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
hatta volte aktifse romda çalışır
Babamın telefonu mate 20 lite. TürkTelekom kullanıyorum. Online işlemlerden aktifleştirdim. Sonra denedim ama 3gye dönüyor. Kendi telefonumda yine girdim online işlemlere. Bu sefer volte yine deaktif olmuş. Çözemedim sorunu..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Babamın telefonu mate 20 lite. TürkTelekom kullanıyorum. Online işlemlerden aktifleştirdim. Sonra denedim ama 3gye dönüyor. Kendi telefonumda yine girdim online işlemlere. Bu sefer volte yine deaktif olmuş. Çözemedim sorunu..
deneyin hocam eu da çözülmesi gerek sorun.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Telefona rom yükledikten sonra hiçbir şekilde sms gelmiyor. Google 2 doğrulamalı kod gelmiyor. Başkasının telefonundan sms attım o da gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
Sorunu çözdüm. Volte etkinleştirmek için babamın telefonuna takıp volteyi aktif yapmıştım. Babamın telefonuna takınca smsler direk geldi ve volteyi kapattım.

Son düzenleme:
Üst Alt