MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Şimdi denedim ana ekranda oynatiliyor küçük ekran olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cebin ana ekranında
Ekranda oynatma var zaten. Oynatma sırasında ekran parlaklığı ayarlanıyor yeni versiyonda. Size verdiğim de o yok sanırım. Zaten çok büyük bir eksiklik değil

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çözümü var ama sanirim uzun mesele
Evet bl kilidini kapattıracak kadar büyük bir sorun yok. İçiniz rahat kullanabilirsiniz yani kafaya takacak bir şey yok aslında :D

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Bu eu betadan global kararlıya gectim,bl klidi açık ,cihaz yine guvensizmi bl kilidi açık diye

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
ben luck patcher ile androidi yamaladım netflix gözükmeye başladı google playde

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bu eu betadan global kararlıya gectim,bl klidi açık ,cihaz yine guvensizmi bl kilidi açık diye
Çok ayrıntılı bir bilgim yok ama güvensiz olsa burda bu kadar insan bl klidini açıp da rom yüklemezdi sanırım :)

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
Merhaba, Mi 6 sevdalısı biri olarak. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
BL Açık - Rootlu - EU 20.2.27 Sürümü kullanıyorum.
Widevine olayı hakkında bilgisi olan var mı ? Snapdragon 835 işlemcili 6 GB Ramli telefonda Netflix üzerinden HD izleyemiyorum. Bu olay çok can sıkıcı.

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Merhaba, Mi 6 sevdalısı biri olarak. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
BL Açık - Rootlu - EU 20.2.27 Sürümü kullanıyorum.
Widevine olayı hakkında bilgisi olan var mı ? Snapdragon 835 işlemcili 6 GB Ramli telefonda Netflix üzerinden HD izleyemiyorum. Bu olay çok can sıkıcı.
Malesef hocam bende bir dönem çok araştırdım fakat çözüm bulamadım

Hb7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi6
Konular
1
20.3.12 sürümünün pil sıkıntısı yaşayanların ilacı olduğuna inanıyorum. Şahsen bende öyle oldu. Bataryamın öldüğünü değiştirmem gerektiğini düşünüyordum, 2-3 aydır her sabah en az %15-20 pil azalmış oluyordu ekran süresi de maksimum 3 saatti. Şu anda gece beklemesi ile birlikte 30 dakikası oyun 1 saat 22 dakika ekran sürem var ve şarj daha %72. Önceki sürümlerde gece olan bekleme sonrası şu an en iyi ihtimalle %50 idi. Sanırım bir süre bu sürümde kalacağım :)
Burak Bey 2 gün önce mi6 telefonun kendisinden sıfırlama yaptım ve tekrar yüklediğimde miui 11 06 kararlı global yüklendi öncesi sürüm neydi hatırlamıyorum.
sonrasında cihazda müthiş bir ghost ekran oluştu ve çözünürlük kaybı gibi göründü.beti benzi attı telefonun.
unlock yapmalar twrp ler root lar karıştırdım kurcaladım.Öncesinde şarj sorunumda vardı batarya değiştirdim biraz daha iyileşmişti ama yine hızlı bitiyor gibi çok oyun oynuyorum orası ayrı.
Bende miui sürümünü düşürmek yada farklı bir rom denemek istiyorum.Nedir öeriniz ve varsa link lütfen?

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Burak Bey 2 gün önce mi6 telefonun kendisinden sıfırlama yaptım ve tekrar yüklediğimde miui 11 06 kararlı global yüklendi öncesi sürüm neydi hatırlamıyorum.
sonrasında cihazda müthiş bir ghost ekran oluştu ve çözünürlük kaybı gibi göründü.beti benzi attı telefonun.
unlock yapmalar twrp ler root lar karıştırdım kurcaladım.Öncesinde şarj sorunumda vardı batarya değiştirdim biraz daha iyileşmişti ama yine hızlı bitiyor gibi çok oyun oynuyorum orası ayrı.
Bende miui sürümünü düşürmek yada farklı bir rom denemek istiyorum.Nedir öeriniz ve varsa link lütfen?

Hocam EU Beta 20.3.26 kullanıyorum şu an son sürüm bu, zaten Miui 12 beta süreci başlayacağı için daha da güncelleme gelmeyecek. Batarya konusunda çok çok müthiş değil ama 26 aylık bataryam. Siz yeni değiştirdiyseniz daha iyi olabilir. Ben 4 saat civarı ekran süresi alıyorum fakat gayet stabil ve hızlı.
Link:

Düşük sürüm kullanırım dert olmaz derseniz mi6 nın efsane sürümü global stabil 9.2.2.2 dir. Bunuda alta ekliyim fakat sürüm düşürme hakkında nasıl yapılıyor vs bilgim yok.

Üst Alt