MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

beker3761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Konular
0
Eskiden Yavaş yavaş çıkarıyordu ve Android olmasa da arayüz güncellemesini sürekli veriyordu şimdi bakıyorum her gün yeni cihaz duyuruluyor
Zaten bizim için önemli olan da android sürümünün, miui arayüzü ile cihaza olan entegrasyon kalitesiydi.
Satıcının arayüzdeki uyarlama ve kalibrasyonları güncel olmadıktan sonra yani mevcut android sürümünü en verimli şekilde kullanmadıktan sonra, en yeni adroid sürümünü verse de nafile.

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
mi 6 nın mevcut gücü ve performansı donanım arızası vermediği sürece 10 yıl çok rahat fazlası var eksiği yok

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
mi 6 nın mevcut gücü ve performansı donanım arızası vermediği sürece 10 yıl çok rahat fazlası var eksiği yok
Vallaha cidden öyle katılıyorum bu düşünceye batarya ve işlemci için termal macunu değistirirsek sonsuza kadar gider diye düşünüyorum :)

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Ben de değiştirmek için bahane arıyorum ama bulamıyorum.. Şu ana kadar en uzun süre kullandığım telefon oldu.. Böyle giderse ne zaman aldığımı unuturum. Yeni nesil telefonlar işe arasındaki tek fark ekran/gövde oranı.. Halen daha 6 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum. Açmadığı uygulama yok. Nazar değmesin

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Aynen arkadaşlar şuan 5 bin lik telefonda bile 6 GB rom var ki bizim kullandığımız 2 binlik 6 GB rom

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben de değiştirmek için bahane arıyorum ama bulamıyorum.. Şu ana kadar en uzun süre kullandığım telefon oldu.. Böyle giderse ne zaman aldığımı unuturum. Yeni nesil telefonlar işe arasındaki tek fark ekran/gövde oranı.. Halen daha 6 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum. Açmadığı uygulama yok. Nazar değmesin
Eskiden al sat yaptığımdan( ticaret için değil de sıkıldıkça satıyordum) çok fazla telefon kullandım. Fakat 2 yıl 8 ay oldu bırakalı. Mi 6 sayesinde :) Kullandığım en uzun telefon oldu benim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koçara hocam başka konuda ki mesajlarınızdan sonra ben de tekrar miui döneyim dedim :) Amaç zaten değişiklik değil miydi benim :D
Şimdi HavocOS'tayım. 4 wipe yaparak eu betaya geçebilir miyim? Yoksa format data mı gerekir?

Son düzenleme:

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
Bu sorunu nasıl düzeltirim apk yükleyince bile böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-14-01-27-13-914_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2020-04-14-01-27-13-914_com.android.vending.jpg
    605,2 KB · Görüntüleme: 21

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Eskiden al sat yaptığımdan( ticaret için değil de sıkıldıkça satıyordum) çok fazla telefon kullandım. Fakat 2 yıl 8 ay oldu bırakalı. Mi 6 sayesinde :) Kullandığım en uzun telefon oldu benim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koçara hocam başka konuda ki mesajlarınızdan sonra ben de tekrar miui döneyim dedim :) Amaç zaten değişiklik değil miydi benim :D
Şimdi HavocOS'tayım. 4 wipe yaparak eu betaya geçebilir miyim? Yoksa format data mı gerekir?
Format data şart

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ahize sesi diğer romlara göre çok kısık geldi bana. Flashlayabileceğimiz herhangi bir şey var mı? Ahizeyi temizleyin demeyin çünkü HavocOS tan geçtim ve ahize sesi gayet yeterliydi.

Üst Alt