Eu betaya geçerken yaptığınız işlemlerin aynınıee ozaman eu betaya gecmeseydım keşke ,peki eu betadan kararlıya gecmek ıcın neler yapılmalı
Bankalar sorun olmazsonucta eu beta mi 6 guncelleme almıyacakmıs ,bu yuzden kararlıya gecıs dusunuyorum ,bu arada ,bu bankaların verdıgı guvenlık uyarısı bıraz sıkıntı yaratır dıye cekınıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki gecerken yıne twrepe uzerınden yıne degılmı
stabıl dosyası varmıguncel olanı
eu betanın guncelleme almıyacagı kesın mi acaba
(Muhtemelen) son MIUI 11 sürümü!stabıl dosyası varmıguncel olanı
eu betanın guncelleme almıyacagı kesın mi acaba
Kesinlikle katılıyorum Xiaomi Az cihaz çok güncelleme işini Çok cihaz az güncellemeye çevirdi ve sürekli çıkan cihazlar ile hızına yetişilmiyorEu beta mi 6 için güncellemeyi durdursa bile, Eu stabil yükleyip telefon çalışmaz hale gelene kadar kullanmaya devam edeceğim.
Yeni telefon almak için bizi ne kadar zorlasalar da, gerek donanım özellikleri, gerek performansı, gerek kamerası beni birkaç yıl daha götürür.
İlk çıktığı yıllarda aldığım ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadığım ve ilk kez yüzümü güldüren telefonu, sırf trendi takip edeceğim diye değiştirmek bana mantıklı gelmiyor.
İlk zamanlarda ürettiği "fiyat/performans ürünleri" politikasından iyice uzaklaşmaya başladı ve aynı kapitalist düzenin bir parçası olmaya başladı.
Sırf yeni ürün satacağım diye, güzelim cihazlara desteğini kesen, yeni cihazların fiyatını şişiren Xiaomi utansın.
Aynen hocam, diğer markaların pazarlama stratejinden ne farkı kaldı. Samsung gibi durmadan cihaz çıkarıp, güncellemeyi sınırlayarak birçok sadık müşterisinden olacak.Kesinlikle katılıyorum Xiaomi Az cihaz çok güncelleme işini Çok cihaz az güncellemeye çevirdi ve sürekli çıkan cihazlar ile hızına yetişilmiyor
Eskiden Yavaş yavaş çıkarıyordu ve Android olmasa da arayüz güncellemesini sürekli veriyordu şimdi bakıyorum her gün yeni cihaz duyuruluyorAynen hocam, diğer markaların pazarlama stratejinden ne farkı kaldı. Samsung gibi durmadan cihaz çıkarıp, güncellemeyi sınırlayarak birçok sadık müşterisinden olacak.