Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
Tavsiyeleriniz için teşekkürler ,yok hocam 4 aydır eu Roma geçmek için çok araştırdım inceledim izledim uygun zamani bulup bu iki günce bazı ters giden durumlardan dolayı siteyi meşgul ettim ama az önce eu beta Roma geçtim ,evet dediğiniz gibi direk kurmaya calissaydim bu telefon gitmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tahmin ettiğim gibi çok zorlanmadım sadece kartlari yerine koyarken zorlandım ama doğruyu buldum yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolsun sitede herkese çok teşekkür ederim yardımcı oldukları için
Xiaomi.eu rom gereksiz Google uygulamalarından arındırılmış şekilde gelir. Gerekli olan Google uygulamalarına Google Play Store dan ulaşıp indirebilirsiniz.
Dolby için öncelikle telefonunuza twrp install kısmından magisk yükleyerek rootlayacaksınız. Ardından dolby modülünü gelen magisk uygulamasından yükleyeceksiniz. Bilgisayara gerek yok hocam. Bu konuda root nasıl yükleneceği, dolby nasıl kurulacağı anlatılıyor.
Konu Artık Güncelliğini Yitirmiştir. Doğabilecek Sorun Ve Hatalardan Tarafım Ve Miuitürkiye Forumu Sorumlu Değildir. NOT: Anlatılan işlemleri yapmadan önce mutlaka yedek alınız *Sorularınızı özel mesaj yoluyla iletmeyiniz. Lütfen konudan devam ediniz. Özel Teşekkür Konu şablonu...