- Adım
- TUNA
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 7
Ekran döndürme sıkıntısı yaşayan cihazlar çözüm bulabildi mi acaba
Canlı duvar kağıdı kullanınca sapıtıyor o kullanmayınEkran döndürme sıkıntısı yaşayan cihazlar çözüm bulabildi mi acaba
Cihazimda blissrom v12.12 rom (Android 10) ve orangefox twrp yuklu. Direkt olarak 4 wipe yapip ardindan rom yuklemem yeterli olur mu? Bir de magisk kurmayi düşünmüyorum, bu yüzden sorun cikar mi?Hangi romdan geçmeyi düşündüğünüzü belirtirseniz bir fikir verebiliriz...
Altyapısı farklı bir romdan üstelik android sürüm düşürerek geçiş yapacağınız için mutlaka format data + 4 wipe yapmanız gerekir.Cihazimda blissrom v12.12 rom (Android 10) ve orangefox twrp yuklu. Direkt olarak 4 wipe yapip ardindan rom yuklemem yeterli olur mu? Bir de magisk kurmayi düşünmüyorum, bu yüzden sorun cikar mi?
Stock rom kurmadığınız sürece sıkıntı olmaz dediginiz için sorma geregi duydum simdi; stock rom kuracak olsam nasil bir yol izlemem gerekir cihazin simdiki mevcut haliyle?Altyapısı farklı bir romdan üstelik android sürüm düşürerek geçiş yapacağınız için mutlaka format data + 4 wipe yapmanız gerekir.
Rootsuz bir Mi6 öksüz bir çocuğa benzer ama tercih șahsidir. Stock rom kurmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
Etrafta cok fazla sinyal veren cihaz varsa bu sorun olabiliyor bazen. Ornegin wifi modemlerde ayni kanalda yayin yapan baska modemler oldugunda modemle telefonu yanyana bile koysaniz telefonun modemi goremedigi olur. Care kanal degistirmektir wifi'da. Bluetoothta ise care sinyal veren cihazlardan uzaklasmak tabii sorun buysa, suruculerde de sorun olabilir..Haylou T15 bluetooth kulaklık aldım ama müzik dinlerken ya da video izlerken ara ara anlık takılmalar oluyor. Neden olabilir?