Hangi romdan geçmeyi düşündüğünüzü belirtirseniz bir fikir verebiliriz...Bu rom nasıl arakdaşlar Mi 6 için memnunmusunuz , tavsiye edermisiniz ?
Global rom hocam benim ki , sadede eu roma geçmek istiyorum acaba bu uygunmudur ?Hangi romdan geçmeyi düşündüğünüzü belirtirseniz bir fikir verebiliriz...
Eski bir global rom kullanıcısı olarak ben bu roma geçmek için bir senelik garantiyi çöpe attım.Global rom hocam benim ki , sadede eu roma geçmek istiyorum acaba bu uygunmudur ?
Çok teşekkürler hocam, TWRP menusunde hangileri silmem gerekiyor , data hariç hepsini acaba "Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin." talimadına?Eski bir global rom kullanıcısı olarak ben bu roma geçmek için bir senelik garantiyi çöpe attım.
Gerisini siz hesap edin.
Önce kuracağınız rom dosyasını pcye indirin.Çok teşekkürler hocam, TWRP menusunde hangileri silmem gerekiyor , data hariç hepsini acaba "Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin." talimadına?
Tamam hocam hallettim. çok teşekkür ederim.Önce kuracağınız rom dosyasını pcye indirin.
Twrp menüsüne girip wipe / format data / yes yapın. ( Global romdan custom roma geçiş için şart.)
Format işlemi bittikten sonra tekrar twrp ana menüye gelin. Reboot /recovery deyin. Telefon kapanıp twrp yeniden başlasın. Sonraki adımlar, Wipe /Adnanced wipe / dalvic/ cache / system ve data sildikten sonra yükleyeceğiniz rom ve isterseniz magisk dosyasını telefona atın. Twrp ana ekrandan install kısmından rom dosyasını gösterip flashlayın.
Not : Bu işlemleri yapmadan önce Cihazınızda bulunan herşeyin yedeğini alıp pc ye kopyalamanız gerekir.