Müjde arkadaşlar Hakan Güven kardeşimiz Android 10 MIUI 12.5 olan Beta sürümü yayınladı ilk izlenimler oldukça iyi buradan link vermek yasak mı bilmiyorum ama Google den yazın Hakan Güven mi 6 miui12.5 diye çıkar bilginiz olsun
Bilgilendirme için teşekkürler...
İyi olan ilk izlenimlerden kastınız nedir bilmiyorum ama eğer daha zihin açıcı açıklamalar yaparsanız bizler de o kadar sağlıklı bilgiler öğrenmiş oluruz. Mesela romun artıları nedir, ne gibi özelleştirmeler var, pil ve batarya durumu nasıldır? Eğer daha önce kullandiysanız eu beta roma göre eksileri ve artıları nelerdir?
Ve en çok merak ettiğim... Xiaomi, Mi6 için Çin beta güncellemelerini sonlandırdığına göre Miuitr romun yapımcısı hangi romu baz alıyor? Hangi cihazdan portluyor? (Belli ki bu bir port rom) Yoksa kendi kafasına göre mi özelleştirmeler yapıyor?
Forumda link paylaşmak yasak mı bende bilmiyorum ama sayın Hakan Güven bey beni ( ve benim gibi bir çok kullanıcıyı) sudan sebeplerle kendi forumundan uzaklaştırdığı için ne google dan aratarak ne de başka bir şekilde yapmış olduğu efsane roma ulaşma şansımız yok.
Orijinal Çin romunu baz alan Eu takımı bile halâ bir stabilite tutturamamışken kendi güncellemelerini bile sıfır kurulumla yapmayı tavsiye eden bir Geliştiricinin romuna nasıl güvenelim.
Lütfen bizi aydınlatın.