MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Josue35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mİ 13
Meslek
Türk Telekom CBS
Konular
9
Hocam format data kurulu olan romu sıfırlar. Yani siz şu an los romundaysanız o rom sıfırlanır cihaz için çıkan ilk yazılımı yüklemez yani.
Custom rom kullandığınız için ancak format data + wipe + rom flashlama işlemlerinden sonra miui 12yi kullanabilirsiniz. Eğer miui 11 sürümü yüklü olsaydı format data yapmadan miui 12ye geçebilirdiniz. O yüzden format data şart yoksa cihaz açılma ekranında döngüye girer, kullanamazsınız.
Ayrıca ekran sürelerinde sadece yeni çıkan güncellemelerin etkisi yok. Batarya ömrünün de büyük etkisi var. Cihazı alalı 32 ay oldu. Ben de 5saat civarı ekran süresi alıyordum. Bu ay deji batarya aldım ve şu an 7-8 saat arasını görüyorum. Tabi kullanımıma göre değişiyor.
hocam ben şimdi MIUI GLOBAL 11.0.6 kararlı sürümündeyim format data yapmadan yani hiç bir şey silinmeden miui 12 ye geçebilir miyim sadece rom flashlayıp ?

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
hocam ben şimdi MIUI GLOBAL 11.0.6 kararlı sürümündeyim format data yapmadan yani hiç bir şey silinmeden miui 12 ye geçebilir miyim sadece rom flashlayıp ?
Globalden betaya geçerken format data gerekiyor mu bilmiyorum. Koçara hocam daha faydalı bir bilgi verebilir bu konuda. Veya forumda araştırma yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben baktım foruma ve format data gerekiyormuş. Format data gerekmemesi için yine eu beta tabanlı bir romdan yani eu beta 11den geçerken format data ya gerek yok hocam. O yüzden format data şart.

Josue35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mİ 13
Meslek
Türk Telekom CBS
Konular
9
Globalden betaya geçerken format data gerekiyor mu bilmiyorum. Koçara hocam daha faydalı bir bilgi verebilir bu konuda. Veya forumda araştırma yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben baktım foruma ve format data gerekiyormuş. Format data gerekmemesi için yine eu beta tabanlı bir romdan yani eu beta 11den geçerken format data ya gerek yok hocam. O yüzden format data şart.
tamam hocam çok teşekkür ederim çok sağolun

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ben de ilk kez değiştirdim :) Daha önceden herhangi bir telefona tamir işlemi de yapmamıştım. Sadece arka kapağı kırdım :D Arka kapağı yapışkanlardan temizlerken fazla güç uyguladım sanırım. Şimdi kapak aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
O zaman yeni gelecek güncellemede sıkıntısız bir sürüm bizi bekliyordur umarım. Sorunlar ortadan kalkıp batarya konusunda da kötüleşme olmazsa çok iyi olacak :)
Ben de başka bir nedenden açacaktım o arkadaki yapışkanı sökmemek lazımmış. Özellikle ısıtarak pompa gibi bir şeyle çekmek lazımmış. Bunları öğrenince vazgeçmiştim.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben de başka bir nedenden açacaktım o arkadaki yapışkanı sökmemek lazımmış. Özellikle ısıtarak pompa gibi bir şeyle çekmek lazımmış. Bunları öğrenince vazgeçmiştim.
Saç kurutma makinesiyle ısıtabilirsiniz. Pompaya da gerek yok vantuz yardımıyla açılabiliyor. Ayrıca bataryanın yanında da kapağı açmak için gerekli malzemeleri gönderiyorlar

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Saç kurutma makinesiyle ısıtabilirsiniz. Pompaya da gerek yok vantuz yardımıyla açılabiliyor. Ayrıca bataryanın yanında da kapağı açmak için gerekli malzemeleri gönderiyorlar
Hocam şuan telefon bootloop yapıyor romu yükledim hatta o twrpde sorun vardı yeniden siteden indirip yükledim yeniden format data 4 wipe yapyım sonra romu yeniden atıyorum telefon açılırken ilk ekran geliyor altta unlocked yazan sonra yeniden sönüp yeniden o ilk ekran geliyor. Sürekli böyle twrpye girebiliyorum bilgisayarda internal storage görüp twrp'ye romu atıp yüklüyorum. HİÇBİR hata vermeden yüklüyor twrp fakat telefon hep bootloop yapıyor NEDEN benim başıma geliyor bunlar ya...

Rom sorunlu mu benim haberim mi yok anlamadım.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
batarya performansi ne durumda deneyen varmı

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Arkadaşlar sagit Miui 12 rom kurmak istedim. Format data full wipe yaptım şuan telefon bootloopa girdi. Romda sorun mu var? Romu atarken hiçbir sorun belirmiyor. Internal storage bilgisayarda falan hep gözüküyor. Rom atıyorum hatta twrpden mi kaynaklı dedim yeniden twrp attım. Telefon açılmak istendiğinde bootloopa giriyor. Unlocked yazısı olan başlangıç kısmı çıkıyor sonra ekran sönüp yeniden aynı başlangıç ekranı çıkıyor. Telefonu kapatıp şarja taktığımda da yine aynı şekilde bootloop oluyor. Twrp'ye girebiliyorum. Fastboot yapabiliyorum bunlarda hiç sıkıntı yok. Şuan twrp'de telefonu şarj ediyorum biri bana yardımcı olabilir mi?

Üst Alt