MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Ben de hiç öyle bir şey olmadı. Ayrıca aosp tabanlı romdan geçtiğim için format data ve full wipe yapmıştım. Siz 2 wipe mı yaptınız? Yani format data ve full wipe çözüm olur mu bilmiyorum ama ben de hiç olmadı böyle bir sorun.
2 Wipe ile yapmıştım evet

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahimyzci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi MI9
Meslek
Elektrik Müh.
Konular
0
Netflix uygulaması bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor sizlerde de aynımı?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Netflix uygulaması bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor sizlerde de aynımı?
Hocam Netflix için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
format data ve full wipe yaparak kurulum yaptım ama telefon boşta inanılmaz bir sarj tüketimi var

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
format data ve full wipe yaparak kurulum yaptım ama telefon boşta inanılmaz bir sarj tüketimi var
Format datalı temiz kurulum yapanların bir çoğu farklı sorunlar yaşıyor. Ben 20.3.26 nın üstüne 2 wipe yaparak kurdum ve ikinci şarjdan sonra batarya performansı normal değerlerine döndü. 20.3.26 ya göre romdan kaynaklı yüzde 10-15 lik bir düşüş var ama dediğiniz gibi cihaz boşta iken herhangi bir şarj tüketimi söz konusu değil.
Bence siz de aynı romu 2 wipe yaparak tekrar kurun. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Format datalı temiz kurulum yapanların bir çoğu farklı sorunlar yaşıyor. Ben 20.3.26 nın üstüne 2 wipe yaparak kurdum ve ikinci şarjdan sonra batarya performansı normal değerlerine döndü. 20.3.26 ya göre romdan kaynaklı yüzde 10-15 lik bir düşüş var ama dediğiniz gibi cihaz boşta iken herhangi bir şarj tüketimi söz konusu değil.
Bence siz de aynı romu 2 wipe yaparak tekrar kurun. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Hocam ben format data ve full wipe yaparak HavocOStan geçtim. Bende herhangi bir sorun yok. Mantık olarak zaten 2 wipe yapıp sorun olmayan cihazlarda full wipe + format data yapmanın bence hiçbir zararı olmaz. Tam tersi olsaydı yani 2wipe yapanlarda hata full wipe yapanlarda sorunsuz olsaydı daha mantıklı olurdu. Tabi bu benim düşüncem :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Hocam ben format data ve full wipe yaparak HavocOStan geçtim. Bende herhangi bir sorun yok. Mantık olarak zaten 2 wipe yapıp sorun olmayan cihazlarda full wipe + format data yapmanın bence hiçbir zararı olmaz. Tam tersi olsaydı yani 2wipe yapanlarda hata full wipe yapanlarda sorunsuz olsaydı daha mantıklı olurdu. Tabi bu benim düşüncem :)
Siz aosp romdan geçtiğiniz için mecbur format data yapacaksınız. Benim sözüm eu betanın bir önceki sürümü 20.3.26 dan geçenlere. Dikkat ettiyseniz bir çoğu dedim, format data yapıp sıkıntısız kullananlara zaten bir lafımız yok. Lakin yorumlardan okuduğumuz kadarıyla ne hikmetse full wipe yapanlarda sorun çıkıyor. Yani bir çoğunda...

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam los 17.1'deyim 3.3.1 Arian'in Twrpsi kurulu buradan Miui 12'ye geçerken bana biri yardımcı olabilir mi? Downgrade falan yapmam lazım mı? Siz havoc 3'den mi geçtiniz? Nasıl bir yol izlediniz? Çünkü bu custom romlar android q üzerine kurulu miui 12 ise pie üzerine kurulu sagitte downgrade engelleme yok. Nasıl yaptınız?

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam los 17.1'deyim 3.3.1 Arian'in Twrpsi kurulu buradan Miui 12'ye geçerken bana biri yardımcı olabilir mi? Downgrade falan yapmam lazım mı? Siz havoc 3'den mi geçtiniz? Nasıl bir yol izlediniz? Çünkü bu custom romlar android q üzerine kurulu miui 12 ise pie üzerine kurulu sagitte downgrade engelleme yok. Nasıl yaptınız?
Hocam öncelikle risk almamak için normal twrpnin son versiyonunu kurun. Kurmazsanız etkisi olur mu bilmiyorum.
1.Twrpye girerek format data ardından 4wipe yapın(dalvik, cache, system, data).
2.Twrpden reboot recovery yapın.
3. Bilgisayardan rom dosyayısını ve magisk 20.4 dosyasını telefonun ana dizinine atın.
4. Önce rom sonra magisk size kalmış onu flashlayın.
Muhtemelen bu adımları zaten biliyorsunuzdur.
Daha önceden los 17.1 den miui 11 eu betaya da geçmiştim. Şimdi de HavocOS 3.3ten miui 12ye geçtim. Downgrade gibi işlemlere gerek duymadım. Tek gereken format data yapmak. Umarım sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Kafanıza takılan bir şey olursa da yazın hocam. Kolay gelsin :)

Üst Alt