MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Sana dün burada bir sürü konuda yardımcı oldum. Detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım her ayrıntısına kadar. Ben de dahil olmak üzere çoğu kişi aynı linkten indirdi dosyayı. Hadi diyelim ki Koçara hocam dosyayı kendi indirip upload etse belki sıkıntı olabilirdi(düşük bir ihtimal olsa bile). Burada paylaşılan linkler resmi indirme linkleridir. Senin indirdiğin dosya hatalı olabilir. Senden kaynaklıdır bu sorun. Gelip şimdi dandik gibi cümleler kurmak yakışmıyor. Dandik miui duyuru grubundan bahsederken bu konudan bahsettiğini varsayıyorum. Burada bu hatayı yaşayıp paylaşan tek sensin. Grup mu dandik yoksa başka bir şey mi tekrar düşün bence.
Ben bu gruba laf atmadım. Birebir telegram offical miui 12'den romu indirdim ve orayı kast ediyorum. Bence bir şeyleri varsayarak bu tür şeyler yazma. Ben böyle bir şey yazmadan önce kelimemi anlamadıysan hangi duyuru grubundan indirdin yazmanı beklerdim. Bu hatayı ilk paylaşan ben değilim. Forumu eleştirmem gerekiyorsa şu konuda çok büyük bir sorun var nedenini bilmiyorum ya ilk konuyu düzenleme seçeneği yok ya da açtıkları konuyu her konu sahibi yeterince takip edip başlığı düzenlemiyor zira ben bu sorunun nedenini forumda benim gibi o romu indirenlerin yazdıklarını sayfalarca yazılmış başlıkta tek bir gönderide arayarak buldum. Forumun arama butonu da gelişmeli detaylı arama yapılamıyor. Bulduğum gönderideki arkadaş konu sahibinin koyduğu ilk mesajdaki linkten romu indirmiş o link benim sorunlu romu indirdiğim telegram sayfasındaki linkle aynı. Romun sorunlu olduğunu belirtmiş. Konu sahibi de birkaç modeldeki romun sorunlu olduğunu bu yorumlarla anladığını söyleyerek cevap vermiş. Fakat bu ilk mesajda yer alan linki kaldırmamış uyarı falan da göremedim hala duruyor. Ben oradan indirmesem de eleştiri olarak bunu getirebilirim. Zaten o kadar mesaj yazılmış ki ben o sorunu zor buldum. Bahsettiğim başlık şuan yazdığım başlık değil önceki Miui 12 başlığı. Konu sahibinin ilk mesajı değiştirip değiştiremeyeceğini bilmiyorum ama yazılanlara cevap vermiş sorunun farkında değiştirebilip uyarmıyorsa o da forum yöneticileri kimse onların bileceği iş. Ben zaten o konu sahibinin yüzünden sorunlu romu indirmedim. Yersiz ithamlarda bulunmazsan sevinirim.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben bu gruba laf atmadım. Birebir telegram offical miui 12'den romu indirdim ve orayı kast ediyorum. Bence bir şeyleri varsayarak bu tür şeyler yazma. Ben böyle bir şey yazmadan önce kelimemi anlamadıysan hangi duyuru grubundan indirdin yazmanı beklerdim. Bu hatayı ilk paylaşan ben değilim. Forumu eleştirmem gerekiyorsa şu konuda çok büyük bir sorun var nedenini bilmiyorum ya ilk konuyu düzenleme seçeneği yok ya da açtıkları konuyu her konu sahibi yeterince takip edip başlığı düzenlemiyor zira ben bu sorunun nedenini forumda benim gibi o romu indirenlerin yazdıklarını sayfalarca yazılmış başlıkta tek bir gönderide arayarak buldum. Forumun arama butonu da gelişmeli detaylı arama yapılamıyor. Bulduğum gönderideki arkadaş konu sahibinin koyduğu ilk mesajdaki linkten romu indirmiş o link benim sorunlu romu indirdiğim telegram sayfasındaki linkle aynı. Romun sorunlu olduğunu belirtmiş. Konu sahibi de birkaç modeldeki romun sorunlu olduğunu bu yorumlarla anladığını söyleyerek cevap vermiş. Fakat bu ilk mesajda yer alan linki kaldırmamış uyarı falan da göremedim hala duruyor. Ben oradan indirmesem de eleştiri olarak bunu getirebilirim. Zaten o kadar mesaj yazılmış ki ben o sorunu zor buldum. Bahsettiğim başlık şuan yazdığım başlık değil önceki Miui 12 başlığı. Konu sahibinin ilk mesajı değiştirip değiştiremeyeceğini bilmiyorum ama yazılanlara cevap vermiş sorunun farkında değiştirebilip uyarmıyorsa o da forum yöneticileri kimse onların bileceği iş. Ben zaten o linkten indirmedim. Yersiz ithamlarda bulunmazsan sevinirim.
Varsayım yaptım. Forumdaki eksikliklerden bahsetmişsiniz. Haklı olabilirsiniz, sizin yorumunuz. Yanlış anlaşılma olmuş, benim hatam. Daha fazla uzatmıyorum . Hayırlı geceler dilerim :)
Ayrıca romu başarılı bir şekilde kurabilmişsiniz. Ona sevindim.

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Varsayım yaptım. Forumdaki eksikliklerden bahsetmişsiniz. Haklı olabilirsiniz, sizin yorumunuz. Yanlış anlaşılma olmuş, benim hatam. Daha fazla uzatmıyorum . Hayırlı geceler dilerim :)
Ayrıca romu başarılı bir şekilde kurabilmişsiniz. Ona sevindim.
Bir şekilde evet kurdum. Hatırlamak bile istemiyorum. Sorun değil sadece duyuru grubuyla nasıl forum sayfasını kast ettiğimi sandınız onu anlayamadım. Her neyse ben de size dilerim.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bir şekilde evet kurdum. Hatırlamak bile istemiyorum. Sorun değil sadece duyuru grubuyla nasıl forum sayfasını kast ettiğimi sandınız onu anlayamadım. Her neyse ben de size dilerim.
Baya yoğun bir gün geçirdim. Uykusuz kaldım. Sanırım o yüzden yanlış anladım. Dün de size yardımcı olmaya çalışınca o mesajı görünce abartılı bir şekilde tepki verdim. Kusura bakmayın

Amarica

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Baya yoğun bir gün geçirdim. Uykusuz kaldım. Sanırım o yüzden yanlış anladım. Dün de size yardımcı olmaya çalışınca o mesajı görünce abartılı bir şekilde tepki verdim. Kusura bakmayın
Ben de dünkü yardımlarınızı unutmadım yeniden teşekkür ederim. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

bekkir74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Discovery1
Konular
0
batarya performansi ne durumda deneyen varmı
canlı duvar kağıdı ile beraber kullanıyorum, telefon bekleme modunda şarj yemiyor yani iyi, kullanırken hızlı şarj yemeye başladı önceki sürüme göre. ama yeni güncellemede toparlanır eski haline gelir diye düşünüyorum.

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
canlı duvar kağıdı ile beraber kullanıyorum, telefon bekleme modunda şarj yemiyor yani iyi, kullanırken hızlı şarj yemeye başladı önceki sürüme göre. ama yeni güncellemede toparlanır eski haline gelir diye düşünüyorum.
seri sarj eksilme durumu var en son beta sürümüne göre ileride mutlaka düzelicektir

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Ben bataryadan gayet memnunum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Batarya durumu nasıl paylaşabilecek var mı?

Üst Alt