İnceleme Mi 6 vs Mi 6 Ekran (sarı ekran sorunu)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bu sarımtırak ekran olayını ilk telefonu aldığımda arkadaşın mi5s i ile karşılaştırdığımda fark ettim bariz şekilde mi5s in ekranı benim mi6 ı ya göre daha beyaz benimki ise sarımtıraktı bu sorunun onun ekranın lg panel benimkinin ise jdi panel olmasına yormuştum şimdi burdan okuduklarıma göre mi6 daki iki jdi panel arasında bile bu farklılık oluyormuş ben bu işi çözemedim bu arada benim mi6 da jdi panel ve Serial no : 2X723f---- diye başlıyor

Hocam Mi6'nın daha beyazımsı olan Paneli bile Mi5s'e göre biraz daha sarımtırak kalabilir; Mi6'ya eklenen Mavi göz filtresinden dolayı. Beyaz Panelli Mi6'yı birebir Mi5s ile karşılaştırmak lazım bunu deneyebilmek içinde.

sahatay63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ŞAHİN
Cihazım
GALAXY S3
Konular
1
Ustam ekran kontrast otomatiktedir soğuk renk yağında beyaz olur
[doublepost=1510503301,1510503084][/doublepost]Ustam buradan soğuk yapın anliyacaksiniz demek istediğimi
Hocam zaten en baştan beri soğuk olarak ayarlı benimki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Bilmiyorum ben baktım aynı duruyor yarın tekrar bakarım arkadastan alıp mi5s ile mi6 ya bakacam

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12

dizayner2006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Bu renk sorunu bende de mevcut.Eski telefonum olan Huawei p9 lite 2017 ekranı daha beyaz ve daha canlı.Mi6 da mühendislik yaralarında notification light'a girdiğimde ve max yaptığımda ekran birden canlanıyor ve beyaz renk daha bir güzel geliyor gözüme.Fakat ışık ayarını kıstığımda yada artırdığımda eski haline geliyor.Sırf bu yüzden telefondan soğudum.Firma yazılımsal olarak düzeltemez mi acaba bu durumu?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Bu renk sorunu bende de mevcut.Eski telefonum olan Huawei p9 lite 2017 ekranı daha beyaz ve daha canlı.Mi6 da mühendislik yaralarında notification light'a girdiğimde ve max yaptığımda ekran birden canlanıyor ve beyaz renk daha bir güzel geliyor gözüme.Fakat ışık ayarını kıstığımda yada artırdığımda eski haline geliyor.Sırf bu yüzden telefondan soğudum.Firma yazılımsal olarak düzeltemez mi acaba bu durumu?
Yarım saat sonra kargodan telefonumu alcam Allah rızası için moral bozucu şeyler paylaşmayın :D:D

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Ya arkadaşlar bakın note 8 e fln öyle konusun ya yıllardır Samsung süper amoled kullanıyor beyaz sayfa ekran hafif saririmsi kimse laf etmedi mi6 neymiş sarı ekran sorunu kardeşim sarı olması çok iyi birşey anlamayan arkadaşlar boş muhabbet yapmayın lütfen diyorum

drdanger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
mi6
Konular
1
Sanirim sorun yazilimsal,mesela o muhendislik menusundeki display testi yapinca tum renkler olmasi gerektigi gibi gorunuyor.
Backlighti max. yaptim duzeldi gibi gorunuyor bende ya da bana oyle geliyor

dizayner2006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Sanirim sorun yazilimsal,mesela o muhendislik menusundeki display testi yapinca tum renkler olmasi gerektigi gibi gorunuyor.
Backlighti max. yaptim duzeldi gibi gorunuyor bende ya da bana oyle geliyor
Aynen hocam firma güncellemeyle düzeltir inşallah.Bugün bi arkadaşım 1250 tl lik xiaomi A1 almış.Kıyasladık ekranları A1 daha canlı ve daha beyaz.2000 tl para verdik ama çok soğuttu beni :( Huawei canmış valla :)

Üst Alt