İnceleme Mi 6 vs Mi 6 Ekran (sarı ekran sorunu)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Seri no yazan yer bulamadım sonu 23d olan şeyler var

Hocam Panel bakılan kısımın en başında. İmei 1'in üzerinde. Bende Seri No: yazıyor, yan kısmı boş. Orada 23f veya 25f tarzında birşey yazması lazımmış.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hocam Panel bakılan kısımın en başında. İmei 1'in üzerinde. Bende Seri No: yazıyor, yan kısmı boş. Orada 23f veya 25f tarzında birşey yazması lazımmış.
Seri no da f var ama ortadalarda sonda değil

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
32f yazıyor normalde üç haneli rakam ve f geliyor

demirbas44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÖMER
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Şimdi panel aynı panel olmasına rağmen ekranın sarımtırak olmasını nasıl izah edebiliriz.
Üstadlarımızın engin bilgisini ve tecrübesini öğrenmek isterim. Hakketten sıkıntılı ise ozaman nasıl bir yol izlemeli?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Şimdi panel aynı panel olmasına rağmen ekranın sarımtırak olmasını nasıl izah edebiliriz.
Üstadlarımızın engin bilgisini ve tecrübesini öğrenmek isterim. Hakketten sıkıntılı ise ozaman nasıl bir yol izlemeli?

İlginç duruyor hocam, fakat seri no kısmından panelin farklı olduğu anlaşılabildiğine göre, yeni üretilen panellerde ufak değişikliklere gidilmiş olabilir belki. Aklıma ilk bu durum geliyor. Bu yüzden de Panel sorunlu denilemiyor diye düşünüyorum ama. Tabi Deneyimli hocalarımızın bilgisine başvurmak daha faydalı olur bu durumda.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
İlginç duruyor hocam, fakat seri no kısmından panelin farklı olduğu anlaşılabildiğine göre, yeni üretilen panellerde ufak değişikliklere gidilmiş olabilir belki. Aklıma ilk bu durum geliyor. Bu yüzden de Panel sorunlu denilemiyor diye düşünüyorum ama. Tabi Deneyimli hocalarımızın bilgisine başvurmak daha faydalı olur bu durumda.
Benimki 32f yani normalde 732f diye var başındaki rakamla harf hariç oradan nasıl anlaşılıyor bende anlamadim

sahatay63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ŞAHİN
Cihazım
GALAXY S3
Konular
1
Bu sarımtırak ekran olayını ilk telefonu aldığımda arkadaşın mi5s i ile karşılaştırdığımda fark ettim bariz şekilde mi5s in ekranı benim mi6 ı ya göre daha beyaz benimki ise sarımtıraktı bu sorunun onun ekranın lg panel benimkinin ise jdi panel olmasına yormuştum şimdi burdan okuduklarıma göre mi6 daki iki jdi panel arasında bile bu farklılık oluyormuş ben bu işi çözemedim bu arada benim mi6 da jdi panel ve Serial no : 2X723f---- diye başlıyor

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Bu sarımtırak ekran olayını ilk telefonu aldığımda arkadaşın mi5s i ile karşılaştırdığımda fark ettim bariz şekilde mi5s in ekranı benim mi6 ı ya göre daha beyaz benimki ise sarımtıraktı bu sorunun onun ekranın lg panel benimkinin ise jdi panel olmasına yormuştum şimdi burdan okuduklarıma göre mi6 daki iki jdi panel arasında bile bu farklılık oluyormuş ben bu işi çözemedim bu arada benim mi6 da jdi panel ve Serial no : 2X723f---- diye başlıyor
Ustam ekran kontrast otomatiktedir soğuk renk yağında beyaz olur
[doublepost=1510503301,1510503084][/doublepost]Ustam buradan soğuk yapın anliyacaksiniz demek istediğimi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-11-12-19-25-13-320_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-11-12-19-25-13-320_com.android.settings.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 45
Üst Alt