Mi 6 oreo kullaniyorum

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Trolleme değil inanın uykularim kaçtı bu kadar yazılım çokluğu bilgi kirliliğine neden oluyor şunu asla unutmamak gerekir telefon ve bilgisayar üzerine asla herşeyi biliyorum demem diyene inanmam bu telefonu 2 aydır çözmeye çalıştım her seferinde sıkıntı kilit hata okuyom evet olabilir deyip deniyorum yolum kilit veya hata ile kesildi kaldım

Derdini anlıyoruz kardeşim de konu yeri yanlış. Arkadaş oreo için başlık açmış ama mesajların %90'ı senin konunun içinde başlattığın konuyla ilgili. Mi 6 yardım bölümüne yazmalısın.

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
hocam bende mi 6 kullanıyorum nasıl güncellediniz ?
Güncelleme ile değil twrp ile yükledim daha beta cunku
[doublepost=1515614734,1515614194][/doublepost]Arkadaşlar biraz rahatsızım oyuzden forumlar pek ilgilenemedim evet OREO ya gelecek olursak açıkçası yeni bir yazılım hissi vermiyor yazılımı boyamislar 1 2 anne ise yaramayan özellik koymuşlar OREO diye sürmüşler piyasaya pip var ha kullandım mi hayır yani fazla bir işlevi yok pip kullanana kadar bir sürü uygulama var pip ten stabil çalışan pip denilen şey tarayıcıdan girilen video karda ise yarıyor mesajla youtobenin uygulamasında değil ama rom akıcı Alpha olmasına rağmen iyi yanı ben global OREO kullanıyorum yüz kilidi yok ama çin OREO şunda vardı herhalde stabil sürümde face unlock gelicek diye tahmin ediyorum

Emincans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emincan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhabalar herkese . Telefonumu 2 gün once guncelledim fakat oreo dan memnun değilim. Uygulamalari kapatma animasyonu telefonumda takiliyor .Bu canımı sıkıyor telefon kasmayan akan bi bi halde calisiyor ama o kapanma animasyonu bana eski telefon hissiyati yasatiyor . Bu durumda olan var mi ? Yoksa yeniden mi yukleyeyim .Teşekkürler.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Merhabalar herkese . Telefonumu 2 gün once guncelledim fakat oreo dan memnun değilim. Uygulamalari kapatma animasyonu telefonumda takiliyor .Bu canımı sıkıyor telefon kasmayan akan bi bi halde calisiyor ama o kapanma animasyonu bana eski telefon hissiyati yasatiyor . Bu durumda olan var mi ? Yoksa yeniden mi yukleyeyim .Teşekkürler.
Temiz kurulum yaptnizmi oreoya gecince

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24

Ekli dosyalar

• IMG_20180214_224826[1].jpg
    IMG_20180214_224826[1].jpg
    3 MB · Görüntüleme: 38

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam ben bu root tarzı islemlerden çok anlamiyorum malesef. Temiz kurulum nedir bilmiyorum. Affınıza sığınırak size soruyorum . Nasıl oluyor temiz kurulum ?

Cihazi ayarlardan fabrika ayarlarina çevirdiniz mi yani.

muhammed46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhaba arkadaşlar mi 6 oreo kararlı sürüm geldi. Telefon animasyonlar da kasıyor. Ayrıca bildirimleri tek parmak ile genişletirken oreo ile o da gitmis. Resmen berbat etmişler son güncelleme ile (temiz kurulum yaptım aynı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt