- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Hocam ne içiyorsan bi şişe de bana gönderir misin???evini istesen kendin de boyayabilirsin dimi?elin kolun var nalburdan boya vs malzemelerini alarak boyarsın ama boyacılar var neden var?çünkü boyada ustalar.yada fırın neden var?halbuki herkes ekmeği evde yapar.bas una mayayı suyu ver fırına tamam. Demekki bu dünyada birilerinin (boyacı fırıncı yazılımcı berber vs) gerçekten gerekli.kullandığın araba benzin konuştuğun telefon kontor yiyiyor.telde bişeyleri denemiş ve yapamamışsın,olmuyor diyorsun kendin söylüyorsun. Bende sana tavsiyede bulundum rootla twrp yükle adaway vs dedim yapamam dedin bende ücretli yazılım dedim daha ne diyeyim pardon??? Forumda söylediğim herşeyin resimli ve videolu anlatımları var,istersen kendin de yapabilirsin.yapamam diyorsan da bi telefoncuya yada yazılımdan anlayan usta birine vereceksin telefonu bu kadar basit.ama sen teli kötülemeye devam edeceksen keyfin bilir. Kedi uzanamadığı eti mundar edermiş
Hocam boşver sen kendini yorma; arkadaş telefonu iade mi edecek, satacak mı ne yapacaksa yapsın. Daha da söylenecek birşey yok...