Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
evet güncelleme dün akşam geri çekilmiş görünüyor. 8 i yükeyip cihazın durumuna ve rootlanamamasına 2 gün saberedebilmiştim. Allahtan bl açık 9.2.2.0 a geri döndüm kolayca.son twrp imajımıda attım kaldığım yerden devam.zira haftada 1 alıyorum en az.bl kilidi açık olmayan arkadaşlar düzenlenmiş sürümü bekleyecek.inşallah çok geç kalmazlar.son sürümün mağduru çok arkadaşımız oldu.içlerinden biride bendim.

akkaya324

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar benim mi 6 cihazım ayarlarda çekirdek sürümüne 5 6 defa tıkladığımda donanım testleri açılmıyor neden açılmıyor sizce

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Herkes icin yeni bir guncellemesi gelecektir bence. Ek bir sey yapmaniza gerek kalmayacak. Adamlar sadece eski hatali guncellemeyi geri cektiler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah tek temenimiz bu :)

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Birde müzik dinlerken şimdi oldu bluetoot kulaklıkla dinlerken eko veriyo ses

Bende de kendi uygulaması bluetooth da bir şarkı çalıyor sonra ki şarkıya geçince ses gelmiyor ama şarkı oynatiliyor. 9.2.2 de de benzer ama daha farklı bir sorun vardı

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Arkadaşlar ben şimdi deltaya gidip eski güncellemeyi döniyim mi yoksa bekleyelim mi şimdi ne zaman güncelleme gönderecekler belli değil sizce napıyım ? Şimdiden teşekkürler
[doublepost=1520700200,1520700174][/doublepost]Arkadaşlar ben şimdi deltaya gidip eski güncellemeyi döniyim mi yoksa bekleyelim mi şimdi ne zaman güncelleme gönderecekler belli değil sizce napıyım ? Şimdiden teşekkürler

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Arkadaşlar ben şimdi deltaya gidip eski güncellemeyi döniyim mi yoksa bekleyelim mi şimdi ne zaman güncelleme gönderecekler belli değil sizce napıyım ? Şimdiden teşekkürler
[doublepost=1520700200,1520700174][/doublepost]Arkadaşlar ben şimdi deltaya gidip eski güncellemeyi döniyim mi yoksa bekleyelim mi şimdi ne zaman güncelleme gönderecekler belli değil sizce napıyım ? Şimdiden teşekkürler
Zannımca cok uzun sürmez bekleyin derim

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaşlar konu ile pek alakalı değil belki ama yeni konu açmak istemedim bunun için. Size 2 sorum olacak şimdiden teşekkür ederim.

1.si ekte paylaştığım fotoğrafta arama ekranına *#*#64663#*#* kodunu yazınca açılan pencerede cihaz bilgilerinde yazan camera özellikleri sony ve samsung görünüyor bunlar nedir?

2.si aynı ekrandan biraz kurcaladığımda flaşhın beyaz veya sarı olmasını ayarlayabiliyoruz, peki bildirim ışığı ayarı yapılabiliyor mu? Bende hep beyaz yanıyor bu rengi değiştirmenin başka yolu varmıdır?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Arkadaşlar konu ile pek alakalı değil belki ama yeni konu açmak istemedim bunun için. Size 2 sorum olacak şimdiden teşekkür ederim.

1.si ekte paylaştığım fotoğrafta arama ekranına *#*#64663#*#* kodunu yazınca açılan pencerede cihaz bilgilerinde yazan camera özellikleri sony ve samsung görünüyor bunlar nedir?

2.si aynı ekrandan biraz kurcaladığımda flaşhın beyaz veya sarı olmasını ayarlayabiliyoruz, peki bildirim ışığı ayarı yapılabiliyor mu? Bende hep beyaz yanıyor bu rengi değiştirmenin başka yolu varmıdır?

Bildirim ışığında çoklu renk olayı yok kamera ve sensör olarak cihaz sony ve samsung markalar kullanıyor

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Bildirim ışığında çoklu renk olayı yok kamera ve sensör olarak cihaz sony ve samsung markalar kullanıyor

Kardeşim çok teşekkür ederim.

Yine alakasız olacak ama son bir sorum var aklıma takılan her şey için konu açmak istemiyorum. Telefonda yüklü olan uygulamayı bulamıyorum ana ekrada koyamıyorum mesela skype telefonda yüklü görünüyor ama hiç bir yerde yok? Bilmediğim gizli bir uygulamalar menüsü mü var?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Kardeşim çok teşekkür ederim.

Yine alakasız olacak ama son bir sorum var aklıma takılan her şey için konu açmak istemiyorum. Telefonda yüklü olan uygulamayı bulamıyorum ana ekrada koyamıyorum mesela skype telefonda yüklü görünüyor ama hiç bir yerde yok? Bilmediğim gizli bir uygulamalar menüsü mü var?

Ana ekranda yüklü gelen google veya araçlar klasörünün içindedir iyi baktınızmı gizli bir menü yok

Üst Alt