Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

demirbas44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÖMER
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Hocam muammalık durum yok. Ben kendi durumumu açıklayayım. 9.2.2.0 kararlıyım. Şikayet edilen beğenilmeyen 9.2.3.0 sürümü hiç yüklemedim. Ve şu an sistem güncellemesi bölümünde 9.5.3.0 gecelik var. Root twrp falan hiç bişey yok. Aldığım gibi cihaz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam muamma olan tarafı tamda sizin anlattığınız durum sizlik bir durum değil.
Şuan miui sitesindede kararlı 9.2.3.0 gözükmekte ve daha önceki yayınlanıp sorunlardan sonra revize edilmiş hali.. hani diğer kullanıcılar ekstrem bir durum sanmasınlar kendilerine 9,5 gelmedi diye...

toredo19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ileri
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
yani 9 2.3 teyim siteden tekrar indrip kendi guncellemesyle duzeltilmis 9.2.3 u yukleyblrmyim

Rainman3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Mi 10 T Lite
Konular
0
9.2.3 deyim ve güncelleme ekranındaki üç noktadan tekrar indiriyorum. Bakalım ne değişecek

nicknamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökcan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Kardeşim suan yenı sürüm var guncellemek istersen formda link var indir sonra(...) işaretıne bas paketi seç guncelleyebilirsin sana baglı
9.2.3 deyim ve güncelleme ekranındaki üç noktadan tekrar indiriyorum. Bakalım ne değişecek

güncelleme yaptıktan sonra beni de alıntılar mısınız? şarj sorunu ve diğer sorunlar düzelecek mi merak ediyorum? memnun kalırsanız bende güncelleyeceğim. ben aynısı diye onu tekrar indirmemiştim

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
güncelleme yaptıktan sonra beni de alıntılar mısınız? şarj sorunu ve diğer sorunlar düzelecek mi merak ediyorum? memnun kalırsanız bende güncelleyeceğim. ben aynısı diye onu tekrar indirmemiştim
Sarj mukemmel gidiyr sabah 8 de sarjdan cektim. Su anda 89. Cok temiz bir surum hatasız diyebilirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Rainman3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Mi 10 T Lite
Konular
0
5 dakikadır kullanıyorum. Uygulamadan çıkarkenki kasılma tamamen kayboldu. Şarj durumu için bişey diyemem şimdilik

nicknamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökcan
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
teşekkür ederim

siz de arkadaş gibi güncelleme ekranındaki üç noktadan tekrar mı indirdiniz?
Guncellemeleri kontrol ettirerek guncelledim. Direkt ota yayiniyla 9.2.3.0 uzerine olmak uzere kuruldu.

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Arkadaşlar bende Sabah yükledim 9.2.3.0 bildirim çubuğunda cevaplama seçeneği var. Şarj durumunda bi fark göremedim ben 1 hafta önce aldım cihazi. Önceki güncelleme ile şimdi ki arasında bi fark göremedim fakat iyi yani sorunsuz kullanıyorum herhangi bir takılma kasma falan görmedim hem önce ki sürümünde hemde şimdi ki 9230 da

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Arkadaşlar bende Sabah yükledim 9.2.3.0 bildirim çubuğunda cevaplama seçeneği var. Şarj durumunda bi fark göremedim ben 1 hafta önce aldım cihazi. Önceki güncelleme ile şimdi ki arasında bi fark göremedim fakat iyi yani sorunsuz kullanıyorum herhangi bir takılma kasma falan görmedim hem önce ki sürümünde hemde şimdi ki 9230 da
9.2.3.0 de whats app icin quick reply ozelligi yok. Bildirimlerde de yanitla sekmesini gormek icin 2 parmak ile asagi cekme ozelligini kullanmaniz gerekiyor.

Üst Alt