Gecebildin mi? Nasil gectin anlatabilir misin?Begenmedım parmak ızi yıne agır kalmıs ne bılıyım ya sinmedi içime
Betadan direk rom sitesinden 9.2.30 kurdum ve pesınden dırek kendısı geldi zaten stabıl çalısıyo suan serı ama ne bılıyım sinmedi içimeGecebildin mi? Nasil gectin anlatabilir misin?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parmak izi dışında fena değil ama parmak izi dediğin gibi 9.2.2.0 da daha iyidiBetadan direk rom sitesinden 9.2.30 kurdum ve pesınden dırek kendısı geldi zaten stabıl çalısıyo suan serı ama ne bılıyım sinmedi içime
Betadan globale gecis yapabilmeni merak etmistim. 9.2.3.0 e musade etti demekki. Istersen betaya yine donebilirsin belki. Ama onumuzdeki beta gincellemesinin de ne getirecegi belli olmuyor. Bence 9.5.3.0 fena degil gibi.Betadan direk rom sitesinden 9.2.30 kurdum ve pesınden dırek kendısı geldi zaten stabıl çalısıyo suan serı ama ne bılıyım sinmedi içime
Şuan ıyı bakalm artık sinirlendım noluyosa olsın ugrasmıcamBetadan globale gecis yapabilmeni merak etmistim. 9.2.3.0 e musade etti demekki. Istersen betaya yine donebilirsin belki. Ama onumuzdeki beta gincellemesinin de ne getirecegi belli olmuyor. Bence 9.5.3.0 fena degil gibi.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim suan yenı sürüm var guncellemek istersen formda link var indir sonra(...) işaretıne bas paketi seç guncelleyebilirsin sana baglıArkadaşlar benim kafa iyice allak bullak oldu bana yardımcı olabilir misiniz?
9.2.2 kullanıyordum 9.2.3 Stabil yazıyordu kurduktan bi kaç gün sonra 9.2.3 Gecelik yazmaya başladı. şimdi yazılımı kontrol ettiğimde 9.2.3 Kararlı yazıyor ama indirme butonu aktif değil. yukarıda ki 3 noktadan (ayarlar) tıkladığımda "Güncellemeyi indir" seçeneği geliyor. bu şekilde güncellesem sorunlar düzelecek mi? yoksa aynı sürümü tekrar mı indirmiş olacağım?
[doublepost=1521751316,1521751054][/doublepost]önce ki postumu düzenleyemedim