Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Volteyi destekleyen bir cihazın imeisini klonlayacağız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Takipteyim hocam

Türk Telekom sitesinde volte destekli telefonlarin listesi mevcut orada bulunan bir model telefona sahip eş dost arkadaş bulunur telefonu 10dk ödünç alınır ardından sim kartimizi bu telefona takip aktif ettikten sonra türk Telekom aranır ve volte açtırmak istendiği söylenir ve açılır :)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam anlatamıyorum sanırım bakınız ısındıkça değil batarya doldukça amper yani enerjinin şiddetini azaltan bir devre var
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Siz anlamıyorsunuz; bakın Telefon değil, her türlü Adam akıllı devreye sahip Elektronik cihazda (Düşük Amper ile şark olan Bileklik gibi cihazları bu konuya dahil etmiyorum) Şarj başlangıcı Yüksek amper iken, Şarj bitişi düşük amper ile olur. Bunun sebebi ise bataryaya verilen zararın mümkün mertebe en az seviyede olmasıdır. Bunu sadece telefonla bu şekilde diye sınırlandıramayız.

Şimdi bu arada Hızlı Şarjın ne farkı vara geliyoruz. Hızlı şarj ile, Cihaz yine yüksek amper ile şarja başlıyor; fakat kontrol edilen parametler arasına ekstra olarak Batarya sıcaklığı kontrolü de işin içine giriyor. Batarya ısındıkça Amper ile birlikte Voltajı da kısmaya başlıyor. Sonuç olarak amaç yine bataryayı korumak; fakat en fazla verim ile bataryayı şarj etmek aynı zamanda.

Lütfen bana Chip'ten yazıyla gelmeyin...

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Benim açımdan bu cihazın 3 sorunu var ithalatçı larla geldiği için tüm özellikleri kullanılamıyor bunların başında volte geliyor ikincisi kulaklık sesi kısık bununda root falan yaparsak çaresi var üçüncüsü titreşim problemi var bunun çaresini bulamadım

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Türk Telekom sitesinde volte destekli telefonlarin listesi mevcut orada bulunan bir model telefona sahip eş dost arkadaş bulunur telefonu 10dk ödünç alınır ardından sim kartimizi bu telefona takip aktif ettikten sonra türk Telekom aranır ve volte açtırmak istendiği söylenir ve açılır :)

Bu söylediğin yapıldı işe yaramıyor

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Siz anlamıyorsunuz; bakın Telefon değil, her türlü Adam akıllı devreye sahip Elektronik cihazda (Düşük Amper ile şark olan Bileklik gibi cihazları bu konuya dahil etmiyorum) Şarj başlangıcı Yüksek amper iken, Şarj bitişi düşük amper ile olur. Bunun sebebi ise bataryaya verilen zararın mümkün mertebe en az seviyede olmasıdır. Bunu sadece telefonla bu şekilde diye sınırlandıramayız.

Şimdi bu arada Hızlı Şarjın ne farkı vara geliyoruz. Hızlı şarj ile, Cihaz yine yüksek amper ile şarja başlıyor; fakat kontrol edilen parametler arasına ekstra olarak Batarya sıcaklığı kontrolü de işin içine giriyor. Batarya ısındıkça Amper ile birlikte Voltajı da kısmaya başlıyor. Sonuç olarak amaç yine bataryayı korumak; fakat en fazla verim ile bataryayı şarj etmek aynı zamanda.

Lütfen bana Chip'ten yazıyla gelmeyin...
Bakın bende diyorum ki denedim bunu yüzde 80iken telefonu buzdolabında iyice soğutup tekrar şarja taktım ve sıcak iken verdiği değerlerde devam etti yani batarya ısınmış gibi amperi kısıp şarj etti yani ısı değil zaman faktörü geçerli vakit bulursam bir video atıp link paylaşacağım saygılar ^^

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Neyse bu sorunları sineye çekiyoruz artık sonuçta çok hızlı bir cihaz ve çok şık ben belki volteyi kullanabilen birisi vardır diye yazdım

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Bende nasıl işe yaradı :)

Görüntülü aramayı yaptın mı bendede volte aktif ama görüntülü aramaya tıklayınca bağlanamadı deyip kapatıyor

Üst Alt