Türk Telekom sitesinde volte destekli telefonlarin listesi mevcut orada bulunan bir model telefona sahip eş dost arkadaş bulunur telefonu 10dk ödünç alınır ardından sim kartimizi bu telefona takip aktif ettikten sonra türk Telekom aranır ve volte açtırmak istendiği söylenir ve açılırTakipteyim hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
etme mübarek xDVolteyi destekleyen bir cihazın imeisini klonlayacağız
Hocam anlatamıyorum sanırım bakınız ısındıkça değil batarya doldukça amper yani enerjinin şiddetini azaltan bir devre varGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu söylediğin yapıldı işe yaramıyorTürk Telekom sitesinde volte destekli telefonlarin listesi mevcut orada bulunan bir model telefona sahip eş dost arkadaş bulunur telefonu 10dk ödünç alınır ardından sim kartimizi bu telefona takip aktif ettikten sonra türk Telekom aranır ve volte açtırmak istendiği söylenir ve açılır
Bakın bende diyorum ki denedim bunu yüzde 80iken telefonu buzdolabında iyice soğutup tekrar şarja taktım ve sıcak iken verdiği değerlerde devam etti yani batarya ısınmış gibi amperi kısıp şarj etti yani ısı değil zaman faktörü geçerli vakit bulursam bir video atıp link paylaşacağım saygılar ^^Siz anlamıyorsunuz; bakın Telefon değil, her türlü Adam akıllı devreye sahip Elektronik cihazda (Düşük Amper ile şark olan Bileklik gibi cihazları bu konuya dahil etmiyorum) Şarj başlangıcı Yüksek amper iken, Şarj bitişi düşük amper ile olur. Bunun sebebi ise bataryaya verilen zararın mümkün mertebe en az seviyede olmasıdır. Bunu sadece telefonla bu şekilde diye sınırlandıramayız.
Şimdi bu arada Hızlı Şarjın ne farkı vara geliyoruz. Hızlı şarj ile, Cihaz yine yüksek amper ile şarja başlıyor; fakat kontrol edilen parametler arasına ekstra olarak Batarya sıcaklığı kontrolü de işin içine giriyor. Batarya ısındıkça Amper ile birlikte Voltajı da kısmaya başlıyor. Sonuç olarak amaç yine bataryayı korumak; fakat en fazla verim ile bataryayı şarj etmek aynı zamanda.
Lütfen bana Chip'ten yazıyla gelmeyin...
Bende nasıl işe yaradıBu söylediğin yapıldı işe yaramıyor
Görüntülü aramayı yaptın mı bendede volte aktif ama görüntülü aramaya tıklayınca bağlanamadı deyip kapatıyorBende nasıl işe yaradı