Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam yanlış bildiginiz nokta şu hızlı şarjın özelliği batarya isinana kadar hızlı şarj ediyor dediğiniz kısım. Biliyorsunuz ki hızlı şarj sd işlemcinin üzerine entegre bir servis ve pilin doluluk oranına göre şiddeti azaltıyor şöyle deneyebilirsiniz telefonu soğuk bir ortamda tutun ampere uygulamasıyla takip edin aynı oranda amperin düştüğünü farkedeceksiniz ben denedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yanlış değil. Batarya ısındıkça amperi düşürüyor; Mermer'ın üzerine telefonu koyup Şarj etmeye başlayın; veyahut soğuk bir yerde. Cihaz normal şartlarda 95 dk.'da şarj %100'e ulaşıyorsa; soğuk biryerde şarj edince 80-85 dk.'da %100'e ulaşıyor. Ampere ile değil, önceki mesajlarda söylediğim değerleri USB Tester ile gördüm ki; Ampere'den daha sağlıklı bu şekilde ölçmek.

Benim söylemek istediğim Batarya Isındıkça Amperin kısılması, sizin söylediğiniz şey Yavaş şarjda da olsa, batarya ısınmasa bile Amperin kısılması. İkisi farklı şeyler; ben bunu anlatmak istiyorum.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Orda yazan 3g görüntülü arama benim bahsettiğim 4g görüntülü arama yani buna volte deniyor

Volte desteği varmis cihazın hocam ama ben hala rehberde veya telefon uygulamasda görüntülü arama için bir yer bulamadm nerden yapılıyor acaba ss alabilirmiwiniz

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Volte desteği varmis cihazın hocam ama ben hala rehberde veya telefon uygulamasda görüntülü arama için bir yer bulamadm nerden yapılıyor acaba ss alabilirmiwiniz

Oradaki görüntülü arama seçeneği statusbarda 4gVolte yazdığı zaman aktif oluyor sen şu anda tahminimce 3g ile bağlısınız yani 4 g çeken bir yere gidip bakmalısın

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Oradaki görüntülü arama seçeneği statusbarda 4gVolte yazdığı zaman aktif oluyor sen şu anda tahminimce 3g ile bağlısınız yani 4 g çeken bir yere gidip bakmalısın

Anladım hocam önceki cihaz 2012de aldığım s3 tü mazur gor pek hakim değilim goruntulu arama olayına

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3

Volte şudur normal yaptığınız sesli ve görüntülü görüşmelerde ses kalitesini HD duyar ve iletirsiniz ben mi 6da denedim büyük bir fark yoktu inanın olmasada eksikliğini hissetmezsiniz :)

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Anladım hocam önceki cihaz 2012de aldığım s3 tü mazur gor pek hakim değilim goruntulu arama olayına

Sıkıntı yok ben şimdi türk telekoma bir mesaj attım bakalım ne diyecekler

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22

Gelismeleri haberdar edersen sevirim hocam

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam yanlış değil. Batarya ısındıkça amperi düşürüyor; Mermer'ın üzerine telefonu koyup Şarj etmeye başlayın; veyahut soğuk bir yerde. Cihaz normal şartlarda 95 dk.'da şarj %100'e ulaşıyorsa; soğuk biryerde şarj edince 80-85 dk.'da %100'e ulaşıyor. Ampere ile değil, önceki mesajlarda söylediğim değerleri USB Tester ile gördüm ki; Ampere'den daha sağlıklı bu şekilde ölçmek.

Benim söylemek istediğim Batarya Isındıkça Amperin kısılması, sizin söylediğiniz şey Yavaş şarjda da olsa, batarya ısınmasa bile Amperin kısılması. İkisi farklı şeyler; ben bunu anlatmak istiyorum.
Hocam anlatamıyorum sanırım bakınız ısındıkça değil batarya doldukça amper yani enerjinin şiddetini azaltan bir devre var
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3

Turktelekom size diyecek ki beyefendi telefonunuz desteklenmediği için volte etkinlestiremiyoruz bu durumda izleyeceginiz yol hakkında yardımcı olabilirim

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Turktelekom size diyecek ki beyefendi telefonunuz desteklenmediği için volte etkinlestiremiyoruz bu durumda izleyeceginiz yol hakkında yardımcı olabilirim

Takipteyim hocam

Üst Alt